Ahojte. Prosím vedeli by ste mi poradiť čo to môže byt ak mám dlhodobo niekoľko mesiacov popraskané bradavky?Tie praskliny sú dosť hlboké aj 1mm, a na povrchu prasklín je pokožka tvrdá a žltá. Ako keby odumretá. Bradavky má nebolia, nepália, nesvrbia. Som v 9m tehotenstva a bojím sa že kvôli tomu nebudem môcť kojiť. Takéto bradavky mám už niekoľko mesiacov ešte škor ako som otehotnela takze s tehotenstvom to nemá nič.
@nika3136 samozrejme že som mu to ukázala. Odpoved? - kremujte si ich. Nepomáha. Nebyť tehotná tak zmením gynekológa hneď.
@maryraven2 ak Ti gynekológ nevie pomôcť, treba ho zmeniť, aj keď si tehotná. Prípadne skús navštíviť kožnú ambulanciu. Určite by som to riešila teraz, aby potom nebol problém pri dojčení, keď sa bábätko narodí.
@maryraven2 ja som mala tiez take zlte ako keby chrasticky na bradavkach a tiex som sa bala,ci budem vediet kojit (teraz som v 32 tt) a gynekologicka mi odporucila to natierat klasickym bepantenom a umyvat iba cistou vodou. Sice to trvalalo trosku dlhsie ale zabralo to 🙂 a teraz mam ciste bradavky.tiez som to mala uz davno pred tehotenstvom.
@maryraven2 môžeš odísť kedykoľvek od neho, či si či nie si tehotná, to je úplne jedno, choď s tým na kožné 🙂
@silviavisz ďakujem pekne vyskúšam ten krém 🙂 dúfam, že do pôrodu sa mi stav zlepší.
@maryraven2 ahoj.ako sa nakoniec poriesili bradavky?uz si urcite po porode.nabehla laktacia?ja som pred porodom a mam opat na bradavkach take chrasticky.natieram ale akosi nemiznu.preto sa pytam
@maryraven2
Predpokladám, že chodíš na gynekológiu, keďže si tehotná. Prečo si mu to ešte nikdy neukázala?