Caute zienky, troska citliva diskusia, ale sme ludia, ked sa nepytas, nevies. Na zaciatok poviem ze som tehotna. A trapi ma jedna vec, samozrejme snazim sa priatela nezanedbavat,kym sa to da. To co ma trapi, je ze ked mi priatel robil dobre a potom zdvihol ruku ku mne, zacitila som mu odtial cibulu, ci cesnak ci take nieco. Ziadnu cibulu nekrajal ani nedrzal. Priamo ze by som to citila z nohaviciek to nie, iba ked prilozitostne ma dole ruku 😂. Prosim o rady, ak ste s tym mala niektora nahodou skusenost, je to nieco vazne? Alebo toje nieco z tehu? Netusim, tehu som po prvy krat. Dakujem za slusne odpovede 😊
Ja keď zjem cibuľu alebo cesnak, tak to cítim všade, či už pot alebo intímne partie (aj pár dní) 🙊Manžel ale tvrdí, že ten nikdy nič necíti 🤷
Inak ale podobné pachy nepociťujem, iba keď zjem surovú cibuľu 😀
Takže asi som neporadila, no aspoň sa nemusíš cítiť nejako divne. Ono hormóny sú všeobecne pobláznené, nie to ešte v tehotenstve 😅
No ten zápach je cítiť hlavne teraz v lete keď je teplejšie.Aj sa niekedy cítim a to sa umyjem keď idem niekde.Bohuzial niekto máva silnejšie výtoky.Ja s tým mávam problémy.Nic iné len tie mini vložky používať a meniť.A používam intime gél mi odporučila tak uvidím časom.
no je to velmi citliva tema. ale nie som sice tehotna, no ja mam pocit, ze citim stale take nie dvakrat prijemne zdola. a bola som aj u lekarky a vraj vsetko je ok, no mne to pride, ze mi to tam zapacha ci ako to krajsie napisat.. 🙈 Ja sa normalne niekedy sama citim cez nohavice pocas dna. A vibec netusim co s tym. Za den miniem aj 3 slipovky. takze som zvedava ake rady tu padnu 🙂