Čo môže znamenať bolesť v podbrušku?

sunny15
30. jún 2019

Ahojte,mam 3dni bolesti v podbrušku ako na menzes,taktiež občas pichanie napravo a raz naľavo,aj kríže bolia úplne dole.Bolesti pri močení nemám,ani pálenie...ale chodím cikať . Som 19dc a 9dpo
Hak neberiem.Gynekológ má dovolenku tak sa pýtam čo myslíte čím to bude?dakto má podobné skúsenosti ? ďakujem

baby26
30. jún 2019

Nie si tehotna?

bojka22
30. jún 2019

@sunny15 skus test 🙂

marilin51
1. júl 2019

Takto sa síce ťažko radí, môže to byť všeličo. No ja som tiež pociťovala bolesti podobné ako pred menzesom, každý mesiac sa to opakovalo, ale v strede cyklu. Gynekologička mi povedala, že to je ovulácia, ktorú proste cítim.

sunny15
autor
1. júl 2019

@marilin51 ano aj ja cítim ovulku ale teraz som už po ovulke 9-10dní...
@bojka22 zatiaľ negatívny ale na 9dpo ešte asi skoro.
@baby26 no uvidíme,ale zatiaľ test je negat

kristinagyetvenova
1. júl 2019

potrebovala by som poradit som 11 týždni tehotenstva a mavam bolesti podbrušku akoby by mal mi príst menzes nemavam to stale ani často ale chcela by som sa spitat či to je normalne počas tehotenstva toto je moje prve tehotenstvo a mam rizikove a mam strach či je to poriadku a lekarovi by som mala ist 16 teho lebo je na dovolenke neviem či som na dobru skupinu som pisalala ale za informaciu by som bola velmi vdačna

bojka22
1. júl 2019

@kristinagyetvenova ja mam tiež na začiatku som možno 5tt. Ale ak si to nemala a mas to, tak chod na pohotovosť . Za istotu ti to stojí si myslím 🙂

kristinagyetvenova
1. júl 2019

okej ďakujem nemam stale tie bolesti len zriedka a len taku pol hodinku som zvikla mat niekedy len chvilku ale pojdem

kristinagyetvenova
18. júl 2019

dakujem za radu dostala som vitaminove tabletky na to ktore neškodí dieťati