Ahojte,mam 3dni bolesti v podbrušku ako na menzes,taktiež občas pichanie napravo a raz naľavo,aj kríže bolia úplne dole.Bolesti pri močení nemám,ani pálenie...ale chodím cikať . Som 19dc a 9dpo
Hak neberiem.Gynekológ má dovolenku tak sa pýtam čo myslíte čím to bude?dakto má podobné skúsenosti ? ďakujem
Takto sa síce ťažko radí, môže to byť všeličo. No ja som tiež pociťovala bolesti podobné ako pred menzesom, každý mesiac sa to opakovalo, ale v strede cyklu. Gynekologička mi povedala, že to je ovulácia, ktorú proste cítim.
potrebovala by som poradit som 11 týždni tehotenstva a mavam bolesti podbrušku akoby by mal mi príst menzes nemavam to stale ani často ale chcela by som sa spitat či to je normalne počas tehotenstva toto je moje prve tehotenstvo a mam rizikove a mam strach či je to poriadku a lekarovi by som mala ist 16 teho lebo je na dovolenke neviem či som na dobru skupinu som pisalala ale za informaciu by som bola velmi vdačna
@kristinagyetvenova ja mam tiež na začiatku som možno 5tt. Ale ak si to nemala a mas to, tak chod na pohotovosť . Za istotu ti to stojí si myslím 🙂
okej ďakujem nemam stale tie bolesti len zriedka a len taku pol hodinku som zvikla mat niekedy len chvilku ale pojdem
dakujem za radu dostala som vitaminove tabletky na to ktore neškodí dieťati
Nie si tehotna?