Čo môže byť pupenec na pyskoch tam dole?

aalzbetkaa
23. nov 2019

Ahojte baby...dnes som sa sprchovala a tam dole ako sú pysky som si našla nejaký pupenec. Nie je to ani veľké ani malé, ani ma to nesvrbí ani nič, len náhodou som to nahmatala....neviete čo by to mohlo byť? Ak to nezmizne mala by som ísť s tým k dr? Máte prosím vás niektorá skúsenosti? Ďakujem

nevludna
23. nov 2019

@aalzbetkaa neholila si sa tam prednedavnom. Moznom len jebacik🙂

aalzbetkaa
autor
23. nov 2019

@nevludna no vyzerá to tak ako jebacik ale to by bolelo aj na dotyk či 🙂 dúfam že to bude len on 😀

nevludna
23. nov 2019

@aalzbetkaa jo to boli aj na dotyk, znie to nechutne ale skus to vytlacit;)

aalzbetkaa
autor
23. nov 2019

@nevludna neda sa to :/ dúfam že to do zajtra zmizne

bbebe
23. nov 2019

To bude jebak, normalne to vytlac 🙂

kika123kika
23. nov 2019

@aalzbetkaa ahoj nevytlacaj nic ak sa to bude zvacsovat bude to bartolinyho zlaza :/

judar
23. nov 2019

Zarasteny chlp :D jedine tak masochizmus s ihlou a pinzetou

aalzbetkaa
autor
23. nov 2019

@kika123kika a to je čo ta žľaza?

kika123kika
23. nov 2019

@aalzbetkaa precitaj si o tom na nete je toho vela. Ja som mala to iste zacalo to akk mala vyrazka a potom sa to zvacsovalo. Prve dni to bolo okej no po niekolkych dnoch som nevedela ani chodita mala som tk velke akk vajco :/ a bola som s tym aj u lekara.. d mi na to gafrovu mazg no nepomohlo a ak sa to nevstrebe tak ti treba narezat a vyciatit no ja som mala velke stastie ze som si sadla do horucej vody a prasklo mi to... cize to nebuzeruj a ak sa to zvacsuje tak smer gynda 🙂 vela stastia a verjm ze to nieje tvoj pripad 🍀🙏

aalzbetkaa
autor
23. nov 2019

@kika123kika ďakujem kukala som na nete.....dúfam že to nebude prípad......teraz sa trocHa bojím :/

kika123kika
23. nov 2019

@aalzbetkaa tak velmi verim.no radsej som tk napisala co sa mne stalo len aby si si to nevytlacala ako to ostatni pisali 🙂 a neboj sa bude to okej 🙏❤

katarinakmp
23. nov 2019

@aalzbetkaa ahoj, ja to mam to iste teraz, najprv malinke a nebolelo to, zvacsovalo sa to cca od stredy a už aj to bolelo, aj to boli. Včera večer po sprche sa mi to podarilo vytlačiť, ale iba troska, a aj dneska som z toho trošku vytlacila, ale už to nechám tak lebo ma to tam dole už cela s..... boli.

andrea_82
23. nov 2019

Nestresuj, nemusi to byt nic zle. Ja mam od 16-tich problemy s Bartolinyho zlazou a ked sa mi zacne upchavat, tak to hned citim. Ak ta to teda neboli, moze to byt len tukova hrcka. Tiez mam taku dolu. Ukazovala som ju na preventivke doktorke, povedala, ze to mohlo vzniknut zo zarasteneho chlpku. Ma priemer cca 0,5 mm a vraj je pevne ohranicena. Ponukla mi, ze mi do nej pichne ihlou a vytlaci mi ju. Zatial som sa na to neodhodlala, ale este mi nerobi problemy. ☺

pluss
24. nov 2019

Radsej skontrolovat u doktorky...ja som si s bartolinkou uzila svoje..uz mi ju aj vyoperovali 🙂 ale drzim prsty aby to nebola ona a len nejaka banalitka 🙂

juliahagarova
12. apr 2021

mne sa tiež taká spravila neviem koľko ju už mám ale prišla som na nu dnes a čo som čítala na internete môže to byt aj ten genitálny herpes :((( a dosť sa bojím že čo to je a že ak to nechám len tak v domácej liečbe čo sa stane či mám ist ku doktorovi radšej .. takúto vyrážku na vonkajších pyskoch alebo okoli genitálii nemám prvý krát a predtým mi to zachvíľku zmizlo ...nestriedam sex. partnerov čiže neviem kde sa to mohlo vo mne vynoriť ak to teda je ten herpes a momentálne čo mám terqz partnera tak on nestriedal partnerky tiež a keďže som to mala ešte dávnejšie pred ním tak neviem fakt čo to je a odkiaľ ... ak by ste mi nejako vedeli poradiť tak ďakujem za všetko

pluss
15. apr 2021

@juliahagarova Urcite k lekarovi...ja nechcem strasit v ziadnom pripade...ale lepsie skor podchytit nech je to cokolvek nez neskoro...a mozno to bude len zapaleny chlpok a nic strasne 🙂