Ahojte veľmi ma boli v podbrušku a páli ma tam dole dost a furt chodím cikat. Idem zajtra urologovi. Co vám pomohlo aby to prešlo?
A u praktickeho si bola? ja som dostala monoural (? neveim ci presne takto sa to vola, alebo som to dokomolila) od neho, jedno balenie jeden vecer a mala som pokoj.... preslo a ziadne dalsie "opatrenia" neboli potrebne. Iba viac tekutin mi nakazal. Este aj teploty som mala zvysene, okrem typickeho "pocikat sa idem" :D
no jasne.. monural :D
@simca06022011 bola som dal mi antibiotika z ktorých mi bolo zle. Tak som ich prestala brat a volala som mu a kázal mi ísť na urologiu
@lucia851 ak sa ti to neopakuje urolog nie je nutny..staci vysetrenie mocu obvodakom a predpis ATB. Uroval manosa...alebo blokurima a urolog.caj, byt v teple.
@lucia851 mal zmenit ATB... a vysetrit moč
@lucia851 myslim ze uplne zbytocne ta tam poslal, ak nemas dlhodoby prpblem, neliecitelny... odpinkal ta proste.. mal ti vysetrit moc, ak bolo treba vymenit atb, ak boli take zle..
@simca06022011 radšej nech ma vyšetrí tam a dajú mi antibiotika oni. Ten môj obvodný stojí za....
@lucia851 kapucínka vačšia…prírodné atb na zápal mc
@simca06022011 presne.. ved co by sa nezbavil pacienta
@miskamicha no inak ja poznam tiez takych, ma nieco riesit, radsej posle k xy odbornikom... a potom ani za boha sa clovek nejde doliecit alebo dovysetrovat:D a ostatni co naozaj potrebuju (mozno) sa nevedia dostat k odbornikom. Kazdy "pre istotu" ide dalej. Ja som sa uz s praktickou lekarkou ked ma 25. raz poslala na endokrynologiu aj pohadala... :D
@simca06022011 takych je vela..a zas vela je talych ze potrebujes ist k odbornikovi a ani za nic ta nepošle
@lucia851
Tak pokiaľ je to zápal, asi len ATB. Prípadne sú dobré brusnice, urologické čaje, teplý kúpeľ.