Dobrý deň, chcem sa opýtať čo mám robiť ak mám celý čas biely výtok, keď sa osprchujem tak je to v poriadku, ale asi tak po 2-3 hodinách sa znovu objaví a v prípade, že s priateľom chceme mať pohlavný styk, tak bez toho aby som šla do sprchy to nejde, pretože ten vytok mi urobí po celej vagine také male biele hrčky a inak ako sprchou to nejde dole. Čo mi na to pomôže? Moja gynekolohička tvrdí, že to je v poriadku, ale mňa to dosť obmedzuje, či už po intimnej stránke ale aj počas normálneho dňa.
Skus si nasadit na tyzden canesten zvntra a vymyvat risalginom.
Skus si nasadit na tyzden canesten zvntra a vymyvat risalginom.
Je to úplne normálne, ja to mam cely život od začiatku puberty a nikdy som žiadnu mykozu nemala 🤷♀️🤦♀️ je to normálny sekrét, niektoré ho majú viac, niektoré menej... Aspoň nie si nikdy pri sexe suchá 😉😂😂 neprezivaj to tak.
@alicka01 Urcite ziadne antimykotika, canesten,... ani vyplachy, narusis vnutornu rovnovahu laktobacilov v posve. Kup Saforele gel v lekarni, je na intimnu hygienu, pekne vonia, ak by si aj mala nabeh na mykozu, poriesi to. Ja ho mam odporuceny gynekologickou a pouzivam uz asi 7 rokov, od tehotenstva. Pa
@alicka01 hlavne sa nesprchuj z vnutra, narusujes si tym pH a vytok sa ti moze zhorsit.