Čo je to za výsyp?

lussy666
16. júl 2017

Tie flaky su tam uz dlhsie, cca rok, mozno viac, pluzgieriky som zaregistrovala vcera. Je tp predkolenie. Neviete niekto? Cez tyzden dr, samozrejme...dakujem.

dianamia
16. júl 2017

@lussy666 zle to vidno ale môže to byť žihĺavka reakcia na nejaku potravinu asi budes musieť isť na alergologiu

myska9992
16. júl 2017

Určite to je nie žihľavka, ani žiadna alergická reakcia 🙂 ťa by predsa svrbela a nebola na nohe rok.
Je to vred predkolenia, nemáš náhodou kŕčové žily?

lussy666
autor
16. júl 2017

@dianamia
@myska9992
ja som si inak vzdy myslela - kedze nosim tristvrtaky od aprila do oktobra - ze to je nejake blbe opalenie, bolo to len take tmavsie cervene a drsnejsie, ale teraz cez vikend sa mi tam objavili, resp. som si ja vsimla tie pupaciky...krcove zily nemam....idem googlit ten vred predkolenia, znie to desivo.....

waggi
17. júl 2017

Ale ono je možné, že tie fľaky s tými pľuzgierikmi nemajú nič spoločné. Keď vravíš, že tie fľak tak máš už dlho tak to môže byť z niečoho úplne iného. Ak tie pľuzgiere nezmiznú tak by som tým zašla na kožné a na alergológiu, nevyzerá to veľmi dobre, jednoznačne by som to nenechávala len tak

misulienkamisa
17. júl 2017

No mne hneď ako prvé napadla žihľavka ale keď baby vravia, že to to nebude tak mi nič nenapadá. Ale šla by som s tým na kožné, aj s tými fľakmi to nie je úplne bežné, nech sa ti na to radšej pozrú. Aspoň potom budeš vidieť čo to máš a nemusíš sa stresovať kvôli tomu 🙂

redy333
21. apr 2020

@lussy666 Ahoj. Viem, ze to je uz tvoja stara tema, ale u nas je to momentalne aktualne. Zistila si prosim ta co tie flaky znamenaju? Muz to ma tiez uz asi pol roka.