Ahojte, v poslednej dobe mám podráždené sliznice z dola, nie je to nič veľké, žiadne výtoky ani extra bolesti, len sem tam jemné štípanie či svrbenie, troška začervenanie. Gynekologička ma odbila že má plno, najskôr za dva mesiace, a s takouto blbosťou tam nepôjdem ako urgent, preto sa skúšam poradiť tu. Ja mávam celé roky v tomto smere kľud, takéto veci naozaj nezvyknem mávať. Mykózu som nemala najmenej 10 rokov, ale toto ani na mykózu nevyzerá, lebo keď som ju kedysi ešte mávala, bývalo to oveľa intenzívnejšie než teraz toto. Na nete je plno reklám ale ja hľadám niečo overené. Vedeli by ste mi poradiť nejaký prípravok na tento typ problémov, ako upokojiť sliznicu a dať ju do poriadku? Probiotiká užívam perorálne. Viete mi odporučiť lokálne nejaký krém, čipky, prípadne nejaký prípravok na vnútorné užívanie a pod? V tomto smere nemám veľmi skúsenosti. Vopred ďakujem 🙏.
@1ryba ďakujem pekne, už ho pozerám
Ja mam toto nonstop - probiotika Gynimun rapid ( tie v tej modrej krabicke) tie su moja zachrana.
@desa12 ďakujem, objednala som oba produkty lebo som na ne čítala fajn recenzie, tak snáď to bude ok
Kozno este gynexid pena
@taktotedanie ďakujem
Ja mám dobré skúsenosti s probiotickým krémom Ellen na podráždenie.