Ahoj, ...mali ste niektorá prípad,že po vyvolávačke po 10 dňoch ste menštruáciu nedostali? Čo potom, opäť pichli vyvolávačku? Tehotná nie som...robili me testy .... díky za odpovede...🙂
Mne sa to uz stalo ,pockalo sa este a dosla....
Moze prist po 10- 14 dnoch
bola som ešte študentka keď som mala tiež tento problém. Menzes neprišiel ani po vyvolávačke a tak som išla k lekárke pýtať ešte jednu. Pozerali so sestričkou po mne ako na blázna. Sledká nevedomosť. V súčasnosti má syn 20 rokov.
Mne doktorta tiez tvrdila ze nie som tehotna pichla vyvolavacku menzez som nedostala ale doktorka ma ubezpecovala ze do 14 dni menzes dostanem a namiesto toho tam boli dve ciarky na teste. A to bolo pred 4 rokmi.
Mne robili testy, hcg negativne, dostala som vyvolavacku, menzes nikde a nakoniec som bola tehotna 🙂
môže pichnúť aj druhú vyvolávačku ... mne vždy hovorila, že keď nepríde do 10 dní, pichneme druhú .... a možno treba ešte pár dní počkať .... ale radšej choď k doktorke.... povie ti čo a ako.
môže prísť aj neskôr, nedostala som ďalšiu injekciu, ak sa pamätám, čakaa som nejaké skoro tri týždne