Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s týmto liekom je účinný??
@jancapp Ahoj 🙂 Clostyl môžem zatiaľ len odporúčiť. My sme sa snažili o bábo rok, medzi tým som absolvovala i laparoskopické odstránenie dvoch cýst, po ktorom povedali, že to tam mám ,,pohnojené', tak do troch mesiacov tehu budem - nestalo sa tak. Po vyšetrení manžela a mňa, sme s doktorkou prišli na to, že zjavne neovulujem, tak nasledoval clostyl. Zabral hneď druhý cyklus a teraz sa vytešujeme a nemôžeme sa dočkať našich drobčekov 🙂 Držím palce, aby to vyšlo 🙂
@martinka15 jeeej to je super blahoželám, že sa podarilo, aspoň mám nádej, že sa to aj u nás podarí, ja budem brať clostyl, ešte len teraz prvý cyklus v septembri, tak uvidíme kedy zaberie a či :D Som strašne zvedavá, ale ako sa hovorí ktosi počká ten sa dočká.
Budem držať palce aby všetko dobre dopadlo :d
@jancapp Ďakujemeeee 🙂 Aj my Vám budeme 🙂
ahojte baby kolko tabletiek ste brali denne?
som 13 dni po Clostyle a ovu nikde... co to?
ahojte dievky, chcem Vám trošku doliať pozitívnej energie. My sme sa snažili 2,5 roka a nič... doktor mi predpísal clostil a teraz som 6tt+5dní 😀 zabral po druhom mesiaci užívania 🙂 brala som jednu tabletku počas 5 dní na piaty deň od začiatku menštruácie. prajem Vám všetkým, aby ste sa aj vy konečne tešili, tak ako sa tešíme my 😀
@jancapp áno je, môj dôkaz má už 8 rokov 😉
Ahojte, mne predpísal včera lekár Closilbegyt a mám ho brať na 3 až 5 deň cyklu jednu tabletku ráno a druhú večer čiže 2 za deň tak dúfam, že výsledok bude pozitívny :/ ako ste ho brávali vy? ďakujem 🙂
Ahoj kočky
ja som brala clostilbegyt asi 6 mesiacov po 2 ročnom snažení brala som popri tom aj duphaston
clostil. 5-9 deň cyklu 1 tbl/denne
teraz som v 27tt+4 dni
kamarátka po prvom užívaní tiež nemala ovu, neviem čím to je ale 1-2x do roka vraj žena nemusí ovulovať
držím palce kočky
P.S. nám sa to pri snažení nepodarilo, až som si myslela že sme ovu prepásli a nebrala som to tak vážne šup ho a je to 😉
@ceresnicka10 Mne dal doktor po jednej počas piatich dní
Aj ja mam pozitivne skusenosti,dokonca mi este ostali cele balenia co som to nedobrala
ja berim clostyl uz vyse roka a nic:( beriem ho s pauzami, uzivam a potom mavam asi 2 mesiace pauzu, lebo vraj v tele posobi aj dalsie dva mesiace po dobrani, bravam ho dva krat denne 5 dni, na druhy den od menzesu....ale teraz lekar povedal ze zintenzivnime liecbu na kazdy mesiac, lebo vzdy ked ho neberiem v dany mesiac mam zle vysledky, malu sliznicu a folikul:( takze zatial su moje skusenosti negativne:(
@ceresnicka10
@bakajka ja ho beriem na druhy den od menzesu, 5 dni 2 krat denne, ale ma to na mna aj negativne ucinky, zle nalady, hucanie v usiach:( uzivam ho rok a nic:(
@jancapp dakujem za odpoved ja ho beriem 5DC do 9DC 🙂 ja dufam ze to vsetky dotiahneme do uspesneho konca....
@stanka810 ja ho beriem od 5DC do 9DC....a to beries v kuse rok ci si si robila aj pauzu
ja ma tiez brat clostil....mam ho brat od 3.dna, cize dnes 5 dni , 2 tabl.denne...snazime sa pomaly rok a nic...pre rokom a 3 mesiacmi som mala operaciu zlcnika a cysty, mozno to tam trochu zlenivelo....uvidim vysledok...len dufam, ze bude vsetko OK....na 11DC mam ist na kontrolu...
@ceresnicka10 v kuse nie, mavam take pauzy, ze beriem mesiac a dve mesiace nic a tak dokola, ale kedze mi to zatial nepomohlo tak lekar chce zintenzivnit liecbu a uz to budem brat kazdy mesiac a potom ak to nepomoze uz len umele:(
@stanka810 ja viem ze sa to ma brat v kuse 3 mesiace a potom pauza.ja som to tak brala ale nezabralo teda prvy mesiac zabral ale folikul nepraskol takze nic, a potom uz nezabral.teraz som zacala brat soju zevraj ma tie iste ucinky , 🙂 mne tiez doki povedal ze len umele mi pomoze ale ja este skusam lebo nemyslim si ze to je len jedina cesta...vela bab sa im podarilo takto otehotniet a tiez mali problemi a tiez doki ich posielal na umele.....
Ahojte 🙂 podelim sa o moju skúsenosť s clostilom, Takisto som mala problém s ovuláciou a s doktorom sme sa dohodli , že skúsim brať clostil a budem chodit na folikumetriu, Brala som 2x1tbl a kazdy druhy deň ultrazvuk, a ked malo vajko 18mm bol mi pychnuty prednyl, a samozrejme planovany sex 🙂 Potom som mala nasadeni duphaston na lepsie uhniezdovanie , a za par dni som si nasla krasne // palicky. Takže v mojom prípade to bolo najlepsie rozhodnutie, ktoré zabralo na prvý krat, a predtym sme sa snazili 1,5roka,.
Držím palce všetkým snažilkám aby aj Vám clostil pomohol 🙂 🙂
@jancapp je tu o tom tem dost, poutzi vyhladavc a spytaj sa tam, netreba duplicitne temy 😉