Ahojte chcem sa opýtať či niekomu pomohol clostilbegyt a pregnyl.. užívala som clostilbegyt od 3dna MS ráno a večer tabletku 5dni. Na 11den cyklu včera mi pichla pregnyl. Čiže včera a dnes sa máme snažiť😊 všetko máme s manželom v poriadku no žiaľ stále sa nedarí.
@lusinkaj85 až v druhom cykle čiže ak sa teraz nepodarí tak znova budem užívať clostilbegyt a potom pregnyl?
@cucka5551 ťažko povedať, mne tuším vtedy povedal, že to môžeme skúsiť v troch cykloch a teda druhý vyšiel. U teba môže hneď tento, treba veriť. 😉
@cucka5551 ja som brala v jednom cykle clostil a ovitrelle (nie o ako pregnyl) a nepodarilo sa a hned v dalsom cykle mi dali znova clostil,ale nenarastol ziadny folikul,ovitrelle nebolo treba. v dalsom cykle som uz mala ine problemy,tak sme do toho nesli.ale ten clostil ma obmedzenu moznost pouzivania, nemoze sa brat velakrat
@lusinkaj85 tak dúfam že sa podarí lebo rok a pol sa už snažíme a vraj sme úplne v poriadku a prvého synčeka sme mali na prvú supu
ahojte, dnes som bola u lekára a poslal ma do Rakúska po pregnyl. Tiež ste sa k nemu nevedeli inak dostať? v dvoch lekárňach som bola a nemali ani tam :/
@weronikcka ahoj, mne tiež vo viacerých lekárňach povedali, že ho nemajú, už ani neviem prečo, tuším kvôli krátkej trvanlivosti, ale v Dr. Maxovi mi ho bez problémov objednali.
@lusinkaj85 mne doktor povedal že má už rok výpadky a zrejme na Slovensku ani nebude, niečo s legislatívou splietal, že ho celkovo sťahuju z našho trhu. Tak ale že mam isť cez hranice do Rakuska do najbližšieho mesta do lekarne a tam mi daju. Ale Dr.Max mám kúsok, pojdem sa zajtra spýtať, ďakujem 🙂
@weronikcka aha, no tak to potom neviem, ja som ho potrebovala ešte v 2020, ale skús čo ti povedia v tom maxovi. 🙂
@weronikcka ja som si ho kupovať nemusela sestrička mi to pichla a ja som len zaplatila...
aj moja gyn ho vozi z rakuska, ked nema, tak mi predpise ovitrelle. ale pregnyl je lepsi, je prirodzeny, ovitrelle sa len tvari ako choriovy hormon
obvolala som si najvačšie lekarne a nikde ho naozaj nemajú a dnes bol akurat den čo mi to mali pichnut ale tak kedže nie je pregnyl tak pichnu zajtra ovitrelle, hadam to bude ok
@cucka5551 ahoj, mne áno, v druhom cykle po tejto kombinácii sa nám podarilo. 🙂