Clostilbegyt a antibiotika

22ivanka22
19. jún 2013

Ahojte. Viete mi poradiť? Mala by som začať brať antibiotika od dnes, lebo som ochorela. Ale začínam s Clostilbegyt-om v nedeľu na 5 dní. Môžem oba lieky brať naraz? Alebo radšej ATB nemám začať brať? Poraďte mi prosím, som zúfala ☹

tatinka
19. jún 2013

@22ivanka22 spytaj sa v lekarni alebo priamo svojho lekara...pripadne clostil zacni brat az o mesiac pri dalsom menzese ked uz nebudes mat atb.,,drzim palce...

janinah
19. jún 2013

čo myslíš,koľko je tu lekárov či lekárnikov? sorry,ale niektoré otázky tu ozaj nepatria..ak ti napíšem,že beeer kľudne oboje,tak mi uveríš? čo ak nebudem mať pravdu?...rozmýšľajte trochu,ľudia 😒

hrmiona
22. jún 2013

Ahoj, ja som mala tu istú skúsenosť ako ty. V dobe, kedy som mala brať clostyl som ochorela a doktorka mi predpísala antibiotika (Penbene). Napadlo ma úplne to isté ako teba, či to môžem brať dohromady, tak som zavolala na gynekológiu a bolo. Vraj antibiotiká nemajú na clostyl vplyv (a Penbene je iba penicilin).

22ivanka22
autor
23. jún 2013

@hrmiona Ahoj. No ja som si potom na druhý deň zavolala do Heliosu a tam mi doktorka vravela, že mám Clostil začať brať až na ďalší cyklus, lebo môže sa mi sťať, že keď sa podarí tehotenstvo, tak v rannom štádiu potratím. Lebo Clostil sa nemá rád s ATB. Tak neviem. Ale meškajú mi už 4 dni, tak už aj s ATB končím zajtra ráno. Tak si v utorok urobím testík, keď nepríde ms a uvidím.