Ahojte. Viete mi poradiť? Mala by som začať brať antibiotika od dnes, lebo som ochorela. Ale začínam s Clostilbegyt-om v nedeľu na 5 dní. Môžem oba lieky brať naraz? Alebo radšej ATB nemám začať brať? Poraďte mi prosím, som zúfala ☹
čo myslíš,koľko je tu lekárov či lekárnikov? sorry,ale niektoré otázky tu ozaj nepatria..ak ti napíšem,že beeer kľudne oboje,tak mi uveríš? čo ak nebudem mať pravdu?...rozmýšľajte trochu,ľudia 😒
Ahoj, ja som mala tu istú skúsenosť ako ty. V dobe, kedy som mala brať clostyl som ochorela a doktorka mi predpísala antibiotika (Penbene). Napadlo ma úplne to isté ako teba, či to môžem brať dohromady, tak som zavolala na gynekológiu a bolo. Vraj antibiotiká nemajú na clostyl vplyv (a Penbene je iba penicilin).
@hrmiona Ahoj. No ja som si potom na druhý deň zavolala do Heliosu a tam mi doktorka vravela, že mám Clostil začať brať až na ďalší cyklus, lebo môže sa mi sťať, že keď sa podarí tehotenstvo, tak v rannom štádiu potratím. Lebo Clostil sa nemá rád s ATB. Tak neviem. Ale meškajú mi už 4 dni, tak už aj s ATB končím zajtra ráno. Tak si v utorok urobím testík, keď nepríde ms a uvidím.
@22ivanka22 spytaj sa v lekarni alebo priamo svojho lekara...pripadne clostil zacni brat az o mesiac pri dalsom menzese ked uz nebudes mat atb.,,drzim palce...