Clostil a problémy

siska765
19. apr 2013

Ahojte baby chcem sa poradit.Po uzivani clostilu sa mi urobila cysta 4,4 cm a po dvoch dnoch som mala ku gynekologovi prist zas a vravel ze sa uz vstrebava ze uz je mensia,uz ho nechcem ani za nic. ale ze su tam aj folikuli cca 17 mm.myslite ze to este vizera nadejne?ja som pred dvomi rokmi potratila,otehotnela som vsak normalne,bezclostylu na prvy raz,len teraz ked sme po dvoch rokoch zacali skusat (skusame cca.3 mesiac),tak sa akosik nedari,dufam ze to este vide.velmi po babatku tuzime.

ematko29
19. apr 2013

@siska765 Sa snažíte 3mesiace auž ti predpísal klostil 😲 .To čo za lekár ,že ti dal tak skoro ? A vlastne kôli čomu,Ináč ked sa cysta zmenšuje tak je to v poriadku,A tými folikulami to vyzerá tiež dobre,sa snažilkujte 🙂

siska765
autor
19. apr 2013

Od kedy som pred 7-mi rokmi vysadila antikoncepciu tak mi stupol prolaktin a uz 7 rokov jem parlodel na to aby som dostavala menstruaciu,v roku 2010 som na prvy krat aj s tymito tabletkami otehotnela ani som nevedela kedy mam plodne dni,a minuly mesiac som mala vraj anovulacny cyklus a teraz je presne 15 DC a vcera mali foliky 17 mm asi dva alebo tri.Takze teraz stale jem ten parlodel a mesiac aj Inofolic ,ale clostyil uz nechcem ani vidiet.Snad z toho daco bude.Zajtra ideme na oslavu a predpokladam ze zajtra by mali mat cca 21 mm teda uz aj zacat praskat,ak to teda bude tak ako dufam,a mozem si aj trochu vypit?nebude to vadit?

ematko29
19. apr 2013

@siska765 Ale ked si stýmito liekmi otehotnela prvykrát tak myslím,že je málo 3 mesiace nato aby ti hned dával klostil.Ale dobre asi vie čo robí.Ja som mala cysty od klostilu,ale zmyzli po iniekciach apotom som brala opet kostil aosttala som tehotná. 🙂 Ale ja som mala dlhodobo anovuláciu.A ináč kamoške pomohlo znížiť prolaktín prírodné lieky agnugaston.ahned otehotnela.Myslím,že trocha na prípitok určite neuškodí.Si myslím 😕

siska765
autor
19. apr 2013

no to hej, aj mne sa to zdalo skoro ,chodim na folikulometriu ,vsak uvidim co z toho bude snad sa jedneho dna dockame,este nie som tak stara ale uz sa na to citim a tuzim po tom

blanka12
20. apr 2013

@siska765 ahoj moja ako citam robie sa ti cisty clostiberin je dobry vela som pocul ze kocky octaly tehotne oni musia najprv tebe znizit prolaktin inac neotehotnez ja beirem norpolac a dubhaston aj na progeston a prolaktin som mala velmi vysoky a teraz mozem vyklopat mam ho norme ale lieky musim bat stale pokial neotehotnem a paredol som velmi zle zlnasala bolo mi od neho zle a nezaberal mi vobec len norpolac mi zabral na prolaktin vela som pocula ze clostibergin je dobry ale zviknu sa robyt cisty ktore aj prasknu same aj folikuli sa robia velke

siska765
autor
21. apr 2013

@blanka12 ano ja viem ved uz 7 rokov jem parlodel na prolaktin a ked ho jem tak je vsetko ok,ked otehotniem mam ho vysadit,cysta z clostilu sa vstrebava,mozno tam uz ani nie je.Zajtra idem zas na meranie, takze uvidim ci sa zadarilo cez vikend 🙂

blanka12
21. apr 2013

@siska765 potom mi moja napis ako si dopadla drzim palceky 🙂

siska765
autor
22. apr 2013

@blanka12 no takze dnesne meranie dopadlo fajn ,ze jeden dominantny folik velkosti 20,5 mm tak dufajme ze coskoro praskne a nieco z toho bude 🙂 a cysta uz je malinka ,vstrebava sa.Citala som na nete ze ked je folik velky 21-23 mm tak uz praska cize to nejak za den dva by uz mal prasknut nie?gynda povedla ze cca za 5 dni tak to neviem teda.drzte palceky nech to vide nech praskne a nie sa vstrebe :(

blanka12
22. apr 2013

@siska765 moja drzim ti palceky nech ti to vyjde 🙂)

siska765
autor
22. apr 2013

dakujem 🙂