Ahojte pred dvoma týždňami mi doktorka zistila cystu na vaječníku a teraz mám dva dni do MS cítim už mierny tlak v podbrušku ako vždy pred MS ale cítim trochu aj tú cystu nie je to bolesť ale skôr jemný tlak nič hrozné naozaj...myslíte že sa tá cysta sama vstrebáva? Cítili ste to keď sa vám vstrebávala? Doktorka hovorila že by sa mala sama vstrebať nasadila mi aj thyamin ktorý vstrebavanie vraj podporuje a kúpila som si aj gynekologický čaj.
Ja som mala cystu ktorá sa vstrebala aj ktorá sa nevstrebala, a keď sa vstrebala som mala trolinku bolestivejšiu ms
Ja osobne by som pred odcestovanim isla k doktorke , istota je istota .
@simona1998 ale nemám teraz žiadne ťažkosti len typický pocit v podbrušku ako vždy pred MS ale trochu cítim tú cystu ale nie je to bolesť kázala mi prísť na kontrolu až o 3 mesiace ale ak budem mať ťažkosti skôr
@simona1998 ide len o tri dni nebudeme dlho preč
No moja , ja som mala cystu a bolesti mi začali keď praskla z ničoho nič behom dňa . Isla som hneď do nemocnice .. neboli to žiadne postupne bolesti ale úplne naraz bolesť
@simona1998 ale tak ja si myslím že keď ma nič nebolí nemám tam prečo ísť nie? Keď mi kázala ísť skôr len ak budú ťažkosti
No ak ťa to boli len jemne je to na tvojim uvážení, možno zo bude fakt tým že sa bude vstrebávať , neviem . Rob ako vieš 🙂 je to také diskutabilné😁
@simona1998 ono to ani nie je bolesť len taký jemný tlak vôbec ma to neobťažuje je to akokeby súčasť tých predmenštruačnych príznakov iba na tej strane kde je cysta je to ako keby trošku viac cítiť ako na druhej
Prípadne môže to byť niečo iné? Ak by ma to bolelo cez MS mám ísť k lekárke alebo počkať kým skončí MS? Pretože máme teraz odcestovať na pár dní a mám celkom obavy aby ma to nezačalo bolieť