Ahojte, v práci som dostala za úlohu spraviť nástenku do gynekologickej ambulancie. Čítate si v ambulancii, čo je na nástenke? Co vás zaujme? Ďakujem za inšpiráciu
Čítam, keďže čakám aj hodinu 🙄 ale naposledy ma u gyn.napríklad zaujala nástenka o HPV...akože vážne bola úplne super spracovaná a čo viem, z vlastnej skúsenosti, také niečo by sa zišlo hlavne mužom u urológa, lebo skoro žiaden muž, s ktorým som sa o tom bavila nemal ani šajnu o HPV.
citam, ved tam clovek kolkokrat dlho caka :D ja si niektore aj fotim do mobilu, ked ma zaujmu
Ja si citam a ak ides robit v gyn ambulancii , urcite tam zahrn aj sekciu pre tehotne , je fajn ak tam nie je toho vela a jedno cez druhe , pekne prehladne
My tam mame jednu "beznu" nastenku s info o casoch, dovolenkach, popripade cennik/ponuka vysetreni + tiez minule tam bol clanok k hpv (to asi sestricka strieda) a druha nastenka je "tehotenska" tam su aj fotky babatiek pre motivaciu 😀 a teda info o roznych moznych vysetreniach pocas tehotenstva (myslim tie platene) + ponuka kurzov pre tehotne z najblizsiej porodnice a pod. takze je to skor take prakticke...ale mali tam minule napr aj peknu basnicku o dietatku 🙂
Čítam, moja gyn tam má očkovanie, výhody colagenu, čo zbaliť do pôrodnice, vitamíny, cviky rôzne...
Mne napríklad chýbajú informácie o menopauze..kdekolvek pridem, vsade tehotenstvo, vitaminy pre tehotne, vysetrenie prsnikov, HPV a teda ako zenu po 40-tke ma zaujima aj menopauza a veci s tým suvisiace, kedze o pár rokov zrejme k tomu aj u mna príde.....naposledy som nasla maly letácik, na ktorom dokopy nic nebolo, iba reklama na nejaký vyzivovy doplnok
Ďakujem dievčatá, ste perfektné. Áno, idem robiť do novej gyn.amb. Všetko si pospisujem a nájdem info k tomu.
Iba keď tam dlho čakám a oči mi z nudy blúdia po ordinácii. A hlavne nesmie to byť prepchate letákmi, štitkami a milión oznamov na malej nástenke. Stačí stručne, jasne najdôležitejšie informácie.
Čítam 😂 však čo budem ešte že nezvyknem dlho čakať ale tých 5min., môj tam informácie, cenník a nejaké letáčiky