Dobrý večer ,hľadala som diskusiu ,no žiadny môj prípad som nenašla ,po kyrete som 2dni spinila ,potom dva a pol dňa nič ,všetko čisté a dnes som začala ,silnejšie krvácať ,bez bolesti ,normalne to je ako MS ,červené a intenzívnejšie presne ako mávam ˇMS ,myslite si že stále sa čistim ,to by bolo skoro mat na 6den MS ,na gynde mi povedali ,že na kontrolu mám prísť az po 6tych týždňoch ,keďže nemám bolesti ,ďakujem za odpovede
@pitufinaaa Mne 3 dni po kyrete sa spustilo krvacanie aj s bolestami silnymi ako kontrakcie. Bola som zle vycistena.
@ferihegy ahoj, a potom ti robili 2 kyret? Lebo ja som 7 t.po kyretazi, ale stale spinim. Jeden doktor videl zvysky, davali mi injekcie na vypudenie, medzitym som prestupila k inemu, ten povedal, ze maternica je cista. Ale napriek tomu stale spinim, idu zo mna take dosť divné kúsky hnedej farby, obcas vacsie, dlhsie...neviem, ci sa este docistujem alebo ako to brať? Ako sa ti prejavilo zle docistenie?
@simik19 Nechali ma tak a cakallo sa na 1.menzes. Na pohotovosti mi dali injekcie. Potom som isla k svojmu a ten to nechal na 1. menzes. Dali mi na vyber. Druhy kyret alebo pockat.Spinila si od 3. marca az do konca sprila. Mala som zvysky v maternici a prvym menzesom som sa docistila, isli kusy a silny memzes. Potom dalsi mesiac som uz bola tehu.
Je to normálne, jednoducho je to zásah aj pre telo, treba len počkať. To sa dá na poriadok.
podla mna sa este cistis, ono sa to niekedy stopne a potom sa to zas rozbehne, takze by som to spinenie pripisala k tomu, no ak to bude nejak extremne silne alebo sa ti nieco nebude zdat, tak zbehni za gynekologom
Dnes mám mega kŕče ,až také ,že uvažujem nad tabletkou od bolesti (znesiem veľa ) dúfam ,že to je čistenie sa a nemusím zase nieco riesit 😢a že to prejde
@pitufinaaa Ja by som isla na pohotovost alebo aspon zavolala na gyndu. Po kyrete nemaju byt mega krce urcite. Sleduj su teplotu a ci nejdu z teba kusy krvi. Mne prisli strasne bolesti krcovite a kusy isli zo mna. Isla som na pohotovost.
@ferihegy a zobrali ta na pohotovosti ,takze ty si to nechala aby to išlo samé ,idu zomna kúsky ,ale nemám teplotu zatiaľ ,nechcela by som opäť zažiť ten zákrok a anestéziu
@pitufinaaa Na pohotovosti mi dali injekciu do zadku aby to telo vypudilo co tam este je a druhu injekciu od bolesti. Mne nastupili uplne kontrakcie ktore som predychavala. Potom som na druhy den isla k mojmu gyn. a ten videl este plno zrazenim v maternici. Povedal ze pockame do 1. menzesu alebo ci chcem dalsi kyret. Tak sme cakali na 1. menzes.
@pitufinaaa Je to úplne normálne. Pokiaľ nekrvacaš silno že leje z teba a máš veľké bolesti tak to je v pohode. Kyretaz sa berie ako "MS" mi bolo povedané, preto po kyretazi by ti mala prist dalsia MS o 4-6 týždňov a tak aj dávajú kontrolu. Ja som krvacala len v deň keď mi zákrok robili, potom vôbec ale mala som bolesti veľké, dostala som ATB a znova som zacala asi 2-3dni trochu krvácať a špiniť a bolesti prešli. To sa len čistíš čo je dobré. Ja som 5ty týždeň po zakroku, MS nikde, Dr. mi povedal ze týždeň ešte nech počkám a potom ak nič tak mám prísť na kontrolu tiež🙂