Čistenie po potrate

11. aug 2020

Prosim vas, zažil niekto podobnú situáciu? Po zamlknutom potrate som nesla na kyretaz, liekmi (prostaglandinom) mi spustili krvácanie a kontrakcie. Presli 3 tyzdne, dnes som bola na kontrolnom sone- plodove vajce odišlo, no v maternici mam stale cca 1 cm rezidui. Dr. povedal, ze este počkáme, pripadne ze mi budu pichat injekcie na stiahnutie maternice. No tu mam myslim uz stiahnutu. Druha Dr. povedala, ze je možné, ze tie zvyšky odídu s prvou menstruaciou. Nemyslim, ze by odišli dovtedy, lebo uz takmer vobec nekrvacam. Stretli ste sa s niecim takým? Dakujem

seraa
11. aug 2020

Preco myslis , ze doktorka nevie co hovori.. urocte počkaj do menštruácie a chod na sono a uvidis... radsej cakat ako na docistenie .. to az v najhorsiom .. a kym ta neposielajú tak bud v klude a čakaj . Daj prosim vediet ako to dopadlo...

autor
11. aug 2020

@seraa Tak som to nemyslela, že nevie čo hovorí, len vieš ako, už som z toho taká vysilená, zničená. Volala som medzi tým s Dr., pôjdem zajtra ešte raz na sono a pravdepodobne mi ešte dajú prostaglandíny, tak s nimi by sa to malo pohnúť aj pred ms... Dúfam, že teda bude všetko dobre

seraa
11. aug 2020

Ja ta uplne chapem a tie pochybnosti su hrozne preto netreba rozmýšľať nad tym a brat to tak, ze vedia co robit.. neboj sa samo to odíde vyčistí sa . Hlavne, ze si pod kontrolou takze skoro uz bude po tom. Ja si tym teraz prechádzam a dúfam, ze sa vsetko vyčistí samo. Je to stres to urocte ale ja uz som sa poučila , ze pochybovať a stale sa bat len horsie narobí (v minulosti ked som mala problemy zdravotné )