Kolko ste sa cistili po cisarskom? Ja taham uz 11ty tyzden a stale nieco sem tam ide..
@anjelicek26 nie nevideli povedali ze este mozem sa cistit kedze tam daco je ale ze vsetko v poriadku. Strieda sa mi ti raz tmavy vytok a potom taky zlty hlien
Po prvom tri týždne, pri druhom a tretej dosť dlho, ale nebolo to viac ako 6 týždňov. Podľa mňa to nieje ôk, išla by som inde.
Po prvej sekcii 10 dní , po druhej 3 týždne.... Toto je dosť dlho
5 týždňov a po 5 týždňoch som dostala zas menzes už a to som aj kojila 🙄 11 týždňov je dosť, akú máš intenzitu ? Určite aspoň zavolaj lekárovy pondelok co povie on na to
Od dna sekcie dokopy tyzden🥹 a to sa mi zdalo pofiderne malo. Cakala som tiez ze 6 tyzdnov alebo tak… Prve 3 dni po este v nemocnici take viac menej krvacanie a potom uz len sem tam spinenie a koniec.
Nebola som po cisarskom, ale lekarka mi povedala, ze sa moze stat, ze sa telo cisti 12 tyzdnov, je to ale maximalne dlzka, u mna to tak bolo a potom uz ani tuk.
@ki_ki2 Objavi sa to tak raz za tyzden spinenie a rz za tyzden ten vytok zlty. Je toho ale v ten den tak cca ako velmi silny vytok… tak neviem budem tam volat
Obidva razy 10 týždňov
Ja som to mala ako ty po oboch cisarskych..straaasne dlho som sa cistila..uz som myslela ze to nema konca😃vsetko bolo inak ok..
Po sekcii som krvacala , potom spinila.cele.600nedelie, aj potom. Dostala som 2x imjekciu na.docistenie a potom ok
Asi 3 tyzdne a bol pokoj. Lekár na prehliadke po 6 nedeli na sone nevidel žiaden problém? Treba ísť znova,toto normalne nie je...