Čistenie po cisárskom

1. nov 2024

Kolko ste sa cistili po cisarskom? Ja taham uz 11ty tyzden a stale nieco sem tam ide..

anjelicek26
1. nov 2024

Asi 3 tyzdne a bol pokoj. Lekár na prehliadke po 6 nedeli na sone nevidel žiaden problém? Treba ísť znova,toto normalne nie je...

autor
1. nov 2024

@anjelicek26 nie nevideli povedali ze este mozem sa cistit kedze tam daco je ale ze vsetko v poriadku. Strieda sa mi ti raz tmavy vytok a potom taky zlty hlien

pininka1
1. nov 2024

Po prvom tri týždne, pri druhom a tretej dosť dlho, ale nebolo to viac ako 6 týždňov. Podľa mňa to nieje ôk, išla by som inde.

nina004
1. nov 2024

Po prvej sekcii 10 dní , po druhej 3 týždne.... Toto je dosť dlho

ki_ki2
1. nov 2024

5 týždňov a po 5 týždňoch som dostala zas menzes už a to som aj kojila 🙄 11 týždňov je dosť, akú máš intenzitu ? Určite aspoň zavolaj lekárovy pondelok co povie on na to

lia2929
1. nov 2024

Od dna sekcie dokopy tyzden🥹 a to sa mi zdalo pofiderne malo. Cakala som tiez ze 6 tyzdnov alebo tak… Prve 3 dni po este v nemocnici take viac menej krvacanie a potom uz len sem tam spinenie a koniec.

blaazi
1. nov 2024

Nebola som po cisarskom, ale lekarka mi povedala, ze sa moze stat, ze sa telo cisti 12 tyzdnov, je to ale maximalne dlzka, u mna to tak bolo a potom uz ani tuk.

autor
1. nov 2024

@ki_ki2 Objavi sa to tak raz za tyzden spinenie a rz za tyzden ten vytok zlty. Je toho ale v ten den tak cca ako velmi silny vytok… tak neviem budem tam volat

fion22
1. nov 2024

Obidva razy 10 týždňov

123el123
1. nov 2024

Ja som to mala ako ty po oboch cisarskych..straaasne dlho som sa cistila..uz som myslela ze to nema konca😃vsetko bolo inak ok..

snowflakenel
1. nov 2024

Po sekcii som krvacala , potom spinila.cele.600nedelie, aj potom. Dostala som 2x imjekciu na.docistenie a potom ok