Prosím vas koľkokrát ste boli na čistení a drenazi potom čo vam narezali bartolinku? Vo štvrtok mi ju gynekológ prepichol, striekačkou vytiahol hnis a krv, narezal a strcil mi tam niečo aby zostatkovy obsah vytekal. Bohužiaľ nemal nic na dezinfekciu 🙄🙏 v piatok som bola na prečisteni v nemocnici a aj dnes. Povedali mi ze viac chodiť nemam, ze už berú len nevyhnutné, ked tak mám ísť len na polikliniku ku svojmu gynekológovi. Lenže ten mi to ani nema s čím prečistiť. Tak len dúfam, ze tie dva razy v nemocnici co mi to čistili, stačia.
Mne sa zdá ze som bola len dvakrát na tom čistení. Ono záleží koľko hnisu tam bolo ci sú teda tie dva razy dostatočne.
@nikpa nechcem byt zlá ale v 99% sa to vždy vráti. Mne to rezali 2krat a čistili a aj tak som musela ísť na operáciu kde mi ju celu vybrali 😏
@18lauren10 áno, všade to píšu takže aj ja to čakám. No skúsila som a uvidím, teraz aj tak nie je vhodné ísť dat vyberať bartolinku. Vyčistili a dúfam, ze vydrží co najdlhšie v pohode 🙄
@nikpa ja som na Tom bola už asi 10x na čistení a čaká na to znovu(asi 6x pocas tehotenstva a dcéra mala 2,5roka keď sa mi to začalo znova a teraz pôjdem zas asi 4x ) mali mi to vyberať teraz no momentálne to nieje možné a čakali sme od januára kedy sa to málinko zväčší len mám problém že sa to zapáli neskutočne rýchlo. Už som zúfalá.
@nikpa Po narezaní a vypustení hnisu som chodila každý deň na obstreky, spolu šesťkrát, čiže šesť dní. Do nemocnice, kde mi to rezali.