Čistenie bartolinky po narezaní.

nikpa
23. mar 2020

Prosím vas koľkokrát ste boli na čistení a drenazi potom čo vam narezali bartolinku? Vo štvrtok mi ju gynekológ prepichol, striekačkou vytiahol hnis a krv, narezal a strcil mi tam niečo aby zostatkovy obsah vytekal. Bohužiaľ nemal nic na dezinfekciu 🙄🙏 v piatok som bola na prečisteni v nemocnici a aj dnes. Povedali mi ze viac chodiť nemam, ze už berú len nevyhnutné, ked tak mám ísť len na polikliniku ku svojmu gynekológovi. Lenže ten mi to ani nema s čím prečistiť. Tak len dúfam, ze tie dva razy v nemocnici co mi to čistili, stačia.

asia83
23. mar 2020

@nikpa Po narezaní a vypustení hnisu som chodila každý deň na obstreky, spolu šesťkrát, čiže šesť dní. Do nemocnice, kde mi to rezali.

ivka27101
23. mar 2020

Mne sa zdá ze som bola len dvakrát na tom čistení. Ono záleží koľko hnisu tam bolo ci sú teda tie dva razy dostatočne.

nikpa
autor
23. mar 2020

@ivka27101 ja si myslím ze ma slušne poslali do prdele kvôli tej situácii co je teraz v nemocniciach a k svojmu gynekológovi nepôjdem ked ani betadine momentálne nemá. No tak budem dúfat, ze dvakrát čistenie stačilo

ivka27101
23. mar 2020

@nikpa no keďže tam máš ten dren tak poviem to blbo ten hnis z teba tečie von len je dobre to skontrolovať ci to staci no... Len keď je tak debilna situácia chápem ze keď nemá dezinfekciu sa ti tam nechce :/

nikpa
autor
23. mar 2020

@ivka27101 no dnes mi to v nemocnici len preplachol betadinom, dren mu tam zaviesť nešla 🙄 takže tam nemám ani tu. Ja len dúfam, ze za pár týždňov toto nebudem musieť absolvovať znova.

18lauren10
28. mar 2020

@nikpa nechcem byt zlá ale v 99% sa to vždy vráti. Mne to rezali 2krat a čistili a aj tak som musela ísť na operáciu kde mi ju celu vybrali 😏

nikpa
autor
28. mar 2020

@18lauren10 áno, všade to píšu takže aj ja to čakám. No skúsila som a uvidím, teraz aj tak nie je vhodné ísť dat vyberať bartolinku. Vyčistili a dúfam, ze vydrží co najdlhšie v pohode 🙄

juliet86
28. mar 2020

@nikpa a nevies v nejakej lekarni zohnat betadin alebo nahradu a ist s tym ku gynekologovi? drzim ti palce. nezavideniahodna situacia

nikpa
autor
28. mar 2020

@juliet86 v nemocnici mi to dvakrát vyčistili s betadinom a poslali ma slušne do prdele aby som už viac nechodila. Mala som aj ATB, od posledného čistenia je 5 dní a vyzerá ze to je v pohode. Tak dúfam že minimálne kym skončí tento chaos v nemocniciach mi to takto vydrží.

veva111
21. apr 2020

@nikpa ja som na Tom bola už asi 10x na čistení a čaká na to znovu(asi 6x pocas tehotenstva a dcéra mala 2,5roka keď sa mi to začalo znova a teraz pôjdem zas asi 4x ) mali mi to vyberať teraz no momentálne to nieje možné a čakali sme od januára kedy sa to málinko zväčší len mám problém že sa to zapáli neskutočne rýchlo. Už som zúfalá.