Dobrý večer dami,,, stala sa mi taká vec že ja odjakživa mám menzes bolestivý a silný ,,,,. No teraz sa mi stalo prvý krát že menzes som dostala bez bolesti a veľmi slabé jedna vloska mi stačila na celý deň a k tomu to malo hnedo ciernu farbu ,,, a konzistencia veľmi hustá no a dnes 4 deň to trošku zosilnelo ale nedá sa to aj tak prirovnať k normálnej menštruácii ,,,, zľakla som sa už som dostala aj také myšlienky či som náhodou minulý mesiac nezabudla vybrať tampón a ostal vomne aj keď viem že ne ale proste neide mi to do hlavy čo to môže byt a preto to tak mam alebo nedajbože to najhoršie rakovinu proste všeličo mi behá hlavou ,,,, štvrtok idem ku gyn ,,,…. Stretli ste sa niekedy s niečím takym ? A tehotna byt nemozem podľa mňa , máme s manželom nechránený sex ale ešte domna nikdy nepustil takže neviem,,,,
Nebrala si nejake lieky?
@domi410 ja som to takto presne mala ked som bola tehotna. Som si myslela ze mi dosiel menzes, ale bol uplne tmavy, omnoho slabsi. Tak som si na treti den menzesu spravila test a pozitivny
@lienocka2808 to silno pochybujem ale skúsim ten test
@domi410 skús daj vedieť som zvedavá 🙂
Prvé tri dni som mala slabú menštruáciu vystačila jedna vloska a vcera a dnes trošku zosilnela ale len trošku zajtra už idem ku gyn tak som zvedava
Netvrdim ze to ma suvis, ale tehotna veru byt mozes… 🤷🏻♀️