Čaute mamičky, ktorá z vás to po pôrode používala? To vas nestipalo, nepalilo? Ako ste to používali?
Alebo aj po cisárskom je to vhodné?
Dávali ste si to na ránu priamo? Alebo tam dole ako ste si to dali?
Ďakujem za info
@iniska ďakujem a nestipalo to, nepalilo???
Mňa nie tak normálne som to cítila 🤔iba chlad
@iniska ďakujem pekne ešte raz
Ja som si to dávala po prirodzenom pôrode po nastrihu a nie neštípe to, iba to sakra chladi, až som nadskakovala🤣 ale inak super m, rana sa mi zahojila omnoho rýchlejšie
Ahoj, mňa kým po prirodzenom pôrode s nástrihom lekárka šila (pred 9 mesiacmi 😀), tak som sa jej zatiaľ popýtala, čo na to používať, nech sa rana pekne zahojí... doporučila práve cicatridinu, tak mi ju chlap kúpil a priniesol. Podstivo som striekala niekoľkokrát denne na ranu (aby som lepšie videla, kam striekam, pomohla som si malým zrkadielkom 😀) aj v nemocnici aj doma, minula som dve, ale teda za mňa super, rana sa zahojila pekne, nič sa mi nezapálilo a cítiš sa tak sviežejšie 😀 Určite lepšia voľba, ako používať chlorophyl sprej, od ktorého máš všetko zelené 😀
To bola pre mna lahoda. Pozasivana az az, takze super ulava aspon na chvilu.
Je to chladive , bolo to velmi dobre. Odporucam
Dobrý deň dnes sme mali z priateľom pohlavný styk a ejakuloval do mna . A od vtedy má veľmi začalo bolieť v podbrušku nevedeli by ste mi poradiť ? Ináč som 4mesiace od pôrodu a mám samé ťažkosti
Ahoj ja som si to striekala na jazvu po cisárskom asi týždeň doktorka mi to odporučila aby sa mi rýchlejšie zahojila za mňa super cicatridine keď sa mi stane úraz nastriekam a hotovo 😃😃