Chýbajúci menzes v 30 rokoch

miskachrumka
21. jún 2019

Žienky je tu ešte nejaká ktorej ani za svet nechce chodiť menzes?? Minulý mesiac som zas bola na vyvolavacku a tento mesiac zas mešká... Po kompletnom vyšetrení mám všetko v poriadku ani tehu niesom.. Ja som už zúfalá každý mesiac mi mešká alebo nepríde vôbec mam 30 rokov mam takýto problém asi niečo vyše pol roka a to som už bola 3 krát na injekciu aby mi vôbec prišli... :( ja tomu nechápem hormonálne aj iné veci všetko je ok.. Aj teraz mi zas mešká a to ako som spominala som minulý mesiac mala pichnutu 2tu dávku agolutinu... Ale prsia ma bolia aj spodok brucha aj jebaky mam aj zravku ale krámy nikde.. Ja mávam každých 32 dní no dnes som 35 a nič.. Ďakujem za skúsenosti

janulicka24
21. jún 2019

@miskachrumka a takto to mas odjakziva? nie si moc chuda? par kg navyse by ti mozno pomohlo, dievcata co su dost stihle mavaju s tymto problemy, krvny obraz je ok? neskusala si HAK?

miskachrumka
autor
21. jún 2019

@janulicka24 práve naopak nikdy som chuda nebola... A mam to takto asi trištvrte roka nikdy som predtim také problémy nemala :(

miskachrumka
autor
21. jún 2019

@janulicka24 už mi nukal dr aj antiku ale nechcem nikkdy som ju neuzivala ani nechcem však musia byť aj iné alternatívy

nik2211
21. jún 2019

@miskachrumka ja mam s týmto problém odjakživa. Najprv sa to pripisovali tomu, že som dostala skoro a kým sa mi to ustáli, potom, ze stres zo školy (maturity, výška a tak), potom ze tehotenstva a vždy niečo. Zdravotné som úplne v poriadku a menzes raz mam inokedy aj par mesiacov nie. Mne dokonca ani vyvolavacku nepomôže. Brala som HAK, hormonálne tbl na prírodnej báze, pijem rôzne čaje... A stále rovnako. Už som sa s tým zmierila, kedy prídu, vtedy prídu. Ak mi už meškajú však dlhšie ako 2 mesiace, radšej idem ku gynekológovi nech ma prezrie. Teraz budem mat 30 a mordujem sa s nimi už od 11 😕.
Píšeš, že problém máš približne posledný polrok. Nebude to nejakým stresom, zmenou prostredia? U mňa zo ma ešte väčší vplyv vtedy.

miskachrumka
autor
21. jún 2019

@nik2211 tak stres mam a tento rok je toho dosť :(

galioska
21. jún 2019

@miskachrumka kamoška toto máva od strednej, pamätám že vždy ju štvalo že nevedela kedy dostane, vždy vložky pri sebe...

miskachrumka
autor
21. jún 2019

@galioska a nezmenilo sa to?

galioska
21. jún 2019

@miskachrumka má už 41 , tuším hej po pôrodoch sa to ustalilo

miskachrumka
autor
21. jún 2019

@galioska keby som sa stim v minulosti stretla ale nikdy

galioska
21. jún 2019

@miskachrumka neviem koľko máš rokov) ? Hormóny ok? Teraz niektoré ženy idú skoro do prechodu, gény atď...ale jasné nemusí to byť toto niečo iné,možno stres

miskachrumka
autor
21. jún 2019

@galioska mam 30r a všetko mam v poriadku tvrdí gynekológ

nik2211
21. jún 2019

@miskachrumka tak je dosť možné, že je to týmto spôsobené.

nik2211
21. jún 2019

@galioska ja tak isto ako kamoška. Akurát, že po prvom pôrode sa to zhoršilo a teraz po druhom som mala ešte len raz

miskachrumka
autor
21. jún 2019

@nik2211 čím?

nika3136
21. jún 2019

@miskachrumka Skús niečo urobiť so stravou. Videla som na jednom blogu, že to dievčine pomohlo (myslím, že začala obmedzovať lepok a laktózu, ale nie som si istá, pogoogli).
Inak ak máš takýto problém tak obdoba antikoncepcie neexistuje. Môžeš to ešte skúšať prírodnou formou, čajmi atď, ale účinok nie je zaručený.

zuzicka72
22. jún 2019

Skús zacat pit 100%koncentrat aloe vera,je to zazrak...treba vydrzat tak 2-3 mesiace a vysledok sa dostavi...

wewe4
22. jún 2019

@miskachrumka baby, odporúčam piť aloe gél Berry..toto pôsobí na celý organizmusz ale najmä na ženské organy.
Naozaj veľa chvály a dobrých výsledkov som už na to počula.
Tiež sa idem do toho práve pustiť, lebo mne toto začalo po pôrode, ešte stále nemám normálny cyklus a kľudne mi vynechá mesiac, príde si tokedy chce 😕

nik2211
22. jún 2019

@miskachrumka netuším. Po zdravotnej stránke som úplne v poriadku.

wewe4
22. jún 2019

@wewe4 ak by niekto chcel, pošlem link, dá sa to priamo objednať

mery2110
22. jún 2019

@miskachrumka mám taký problém od začiatku. Dostanem tak raz za 3 mesiace, niekedy skôr, inokedy neskôr. Teraz som naposledy mala vo februári. Tiež podľa dr. všetko v poriadku. Ani dlhodobejšie užívanie HAK nepomohlo. Dvojitá dávka agolutinu. Ale radšej nech mi to mešká a príde samo ako umelá mega dávka hormónov. Pomohlo mi keď som schudla zopár kg. Vždy keď priberiem, zhorší sa to. A ešte mi pomohla vodička Femigard. Vypila som 3 balenia a cca 2 roky potom som mávala cca každých 50 dní cyklus.

janinka007
22. jún 2019

Toto mam od zaciatku, co som mala prvu ms a v zivote by ma nenapadlo to riesit. Boli to sice nervy kazdy mesiac, ale o par mesiacov mam 50 a prezila som to 😜

neluskas
23. jún 2019

@miskachrumka ahoj, tiez som mavala tento problém. raz prisla menstruacia skorej o tyzden, potom zase od dva tyzdne neskor a ked prišla, tak bola neskutočne bolestiva. nikdy som nebrala antikoncepciu, moj gynekológ mi odporucil riesit to prírodnou cestou. a tak som aj spravila. nasadila som si cisto prirodne produkty a do mesiaca sa mi menstruacny cyklus pekne upravil a menstruacia ma bezbolestný priebeh. to je moja vlastna skúsenosť

miskachrumka
autor
23. jún 2019

@neluskas a co ste užívala

miskachrumka
autor
23. jún 2019

Menzes som dnes dostala na 36den ale bolesti neskutočne až som zvracala :/

miskachrumka
autor
23. jún 2019

@neluskas ja chcem kúpiť ten alchemilkovy caj

miskachrumka
autor
23. jún 2019

@janinka007 no ja to riešim nakoľko ako vy píšete ste to mali stále ale ja nie len posledný pol rok

neluskas
23. jún 2019

@miskachrumka moja menstruacia bola rozhadzana a bolestiva, niekedy som skoncila aj na injekciach od bolesti. zvolila som prirodne produkty

neluskas
23. jún 2019

@miskachrumka to som tiez skusala a nic. poslite mi spravu

neluskas
23. jún 2019

@wewe4 len tento gel vam k tomuto problému nestaci. tiez som tento problém riesila cez tieto produkty a je potrebne aj viac doplnkov k tomu, viem podľa vlastnej skúsenosti

neluskas
2. júl 2019

@miskachrumka písala som ti