Ahojte, je tu niekto kto užíva a chudne s Herbalifom? Alebo taka skupina tu nieje náhodou? Nejaké skúsenosti by ma zaujímali.
@janasim moja spoluziacka z gympla s tym robi...zvykne dat fotky bab pred a po a teda riadna zmena je to...
Kocky a kolko to vyjde asi na mesiac co sa tyka financii? Dakujem
Je to hlupost. Skusala som, nepomohlo. Ani gram. Ak budes dodrziavat rady predajcu, schudnes aj bez tych ich koktailov 😉
Ahoj, ja som pila f1 ráno večer a thernocaj dva krát denne. Obedovala som samú zeleninu minimum prilohy a máš,ryby. Jednoducho to mení len o herbalife ale o zmene životosprávy. Jeden mesiac som mala aj aloe ale potom som ho už nekupovala koli financiám. Doobeda ovocie olovrant salatiky atď. A za mesiac cca 5,5 kilá
@katka253111 netuším, lebo neviem koľko mi to vydrží, ale asi mi to aj ostarne v spajzi kým sa do toho nedokopem. S trenerkou vo fitku je to týždenne 30eur u nás, to je bez stravy, čiže ešte úprava jedálnička ďalšie výdavky
@katka253111 zdá sa mi že ten mini balíček čo je koktejl,caj a aloe je 110€ cca pričom ten čaj máš na 2 mesiace. Podľa mňa úplne stačí f1 a caj
@xxxxxnnnnn už som to objavila ďakujem
@janasim časom je dobré mať doma viac druhov. Napríklad čokoládový,aj ovocny.... A ja na raňajky vždy pridávam ovocie! Najsamlepsie sú te koktejly s banánom. Niekedy dám pol banánu a hrsť jahôd,inokedy lesnú mrazenú zmes, alebo orechy.... Nieje to jednotvárne ani zďaleka! A teraz v lete mňam marhule,broskyne,cucoriedky,maliny... A vždy len s vodou!!!
ja som to užívala a po troch mesiacoch to vzdala neskutočne ma trápili kŕče v bruchu až ma oblieval pot a bolo mi zle schudla som 7 kíl ale teraz aspoň nebojujem s bolesťami. A čo sa týka financií neskutočne drahý biznis.
Inak, pre tie, co to aj tak planuju uzivat, na nete to najdete ovela lacnejsie (original) ako od vasho miestneho predajcu 😉
Za 35€ sa dá kúpiť keď ste v členstve. Ja som sa dala do členstva ale nie kôli zisku. Nechcem to predávať ani s tým obchodovať. Len pre svoju spotrebu
@patkaa555 ahoj v ies mi poradit ako sa mam zapojit do členstva??
@petushqa27 možno aj ja keďže tam už som. Musím sa na to pozrieť či sa to dá a napíšem ti ip
ešte to funguje? lkudia tomu naozaj veria? Nechcete radšej tie peniaze vložit do nových tenisiek a ist behat? A podporit to procedurou na zostihlenie? Tam su vysledky ihned.
@anulienkalenka este veria,a "dileri" su z toho uz vymleti.moja byvala spoluziacka s tym robi a odkedy som jej povedala co si o tom myslim prerusila so mnou kontakty😅
Ja robím s Herbalife ak chcete môžete ísť aj do skupinky na FB: Ideme na to! Chudnutie, výživa a zdravá strava.
Ja osobne som schudla, pričom po pôrode som nemohla schudnúť. Resp. Človek nedrží diétu ale zmení svoj životný štýl. Ide hlavne aj o to ze telo dostáva samé vitamíny a minerály.
ahoj, ja som vďaka herbalife schudla za mesiac 4 kg, je to drahšia vec na chudnutie, ale odporúčam.