Je to mozne vobec?? Vaha funguje urcite....kazdy mi hovori ze chudnem aj ja to citim a predsa vazim rovnako...
Ak cvicis...vaha sa nehybe len cm tak stracas tuk a budujes svalt..-1kg tuku +1kg svalu a vaha je rivnaka len to inak vyzera
@simeksmoulo tak to je krááásne....len vydržať....🙂
to mas ideal svaly ostavaju a tuk mizne netreba pozerat na vahu skor cm v pase
Aj vaha je dolezita,ja som vzdy vyzerala chudsie ekd aj kila boli na vahe mensie a ked som cvicila ani kila nesli dole a furt aom bola rovnaka.zaruceny uspech chidnutia je fakt len nezrat.
veru, svaly sa len tak lahko nevytvoria - a 70 % úspechu je zial v strave
@danielkadandy Este rada ako to funguje u mna- ak dodržiavas stravu, hybes sa tak si daj raz tyzdenne tzv."cheatday",mne presne toto zabera.😉 Telo vie, že si aj doprajem-samozrejme to neprehanam.😉
@simeksmoulo mozem vediet ako sa ti to podarilo, dakujem
@simeksmoulo ako sa ti to podarilo ? 🙂
je to jednoduche ked viac energie vydas ako prijmes automaticky chudnes staci ist tesne pod bazalny metabolizmus
@tiper24 Ja uz len viac menej udrziavam a spevňujem. Ale nejake 2-3kg by este potesili keby isli dole. Aj ked váhu už moc neriesim. Skor objem.
Jem len 100% celozrnny chlieb, natural ryzu,celozrn.cestoviny, kopec zeleniny, ovocie,.....a v správnych kombináciách. Maso kuracie,morcacie,hovadzie,ryby,....
@tiper24 Celozrnny 100% chlieb, jogurtova pomazanka prip.maslo, rajčina, sunka,syr,....ako kedy.
Obed vacsinou maso,ryba s množstvom zeleniny bud na pareval.cerstvej. Pripadne ak nie maso tak ryza,zemiaky, cestoviny s tym istym. Vecera nieco lahke a ako kedy, niekedy kusok pizze s detmi😊😋. Desiata,olovrant-jogurty,ovocie,....
Aby som ti ulahcila dalsie otazky.😉
*na pare al. cerstvej....
@simeksmoulo fuuha...ako si to dokazala? dodrziavas prisne stravu? mozme si napisat cez spravu ;)
No ale tak ja som ale nezacala cvicit...akurat ze som chodit do prace tak mam iny rezim a viac pohybu....stravu som nehak neupravovala...skor mam traviace problemy a reflux preto sa pytam ci je to normalne ...lebo sa bojim ci nie som chora :/
Tiez som opat po tehu zacala chudnut trx.cinky.kardio a namiesto chudnutia mi vaha stala citim ze mam pevne nohy svaly su tam ukryte len ten tuk by sa mohol rychlejsie palit😂🙈
@danielkadandy chudnúť môžeš ale ak cvičis tak sa ti vytvárajú svali, ktoré nahradzuju tuk. Teda váha sa nemusí pohnúť.
Ahoj. Popisem ti svoju skusenost 🙂 ja som zacala v marci cvicit s trenerkou. Dodrziavam nou stanoveny jedalnicek aj cvicebny plan. Za 3.5 mesiaca som schudla iba 5kg, no az 75cm celkovo, z toho 26cm v pase. Ide o to, ze moj tuk nahradzaju svaly a preto to na vahe tak nepoznat 🙂
Skus mi napisat na fb Simka hajtova..tiez chudnem mam uz -22kg za 3a pol mesiaca