Prosim pomozte..som uz neskutocne zufalaaaaaaa 😢😢😢😢😢 caka nas 3 IVF a mna neustale uz dlho a stale svrbi okolo posvoveho vchodu..bola som sa dat vysetrit aj na gynekologi aj v car centre aj na urologii vseeeetko negativne nenasli zo sterov nic co by to mohlo sposobovat.ze vsetko v poriadku..ale to nie je mozne..ja to tam dole stale citim take tlaky,palenie a svrbenie..gynekologicka sa uz na mna diva ci mi uz nesibe ze si to pomaly vymyslam a nikdy mi nic nepredpise..a ide ma rozhodit ked mi povie ze to tam mam precitlivene..a to ako co sa s tym mam zmierit ze takto ma bude furt tam palit??? ..vyskusala som uz vsetky mozneee masti, capiky, kremy, vyplach..vsetko a nic mi nepomaha..sex sme nemali uz asi 3 tyzdne..aj tiande proukty som skusala...ja uz neviem co mam robit..uz aj muz sa na mna diva vselijako .sladke nejem..obmedzujem mliecne produkty..nepijem, nefajcim..tak co to moze sposobovat? 😪😪..nema s tym niekto skusenosti??
@simsalabim vagisan som este neskusala ale na vlhkost som uz mala citatridinu, prurigyne, gyntimu, idelyn..vsetko uz mozne 😪😪
A bola si na alergologii? Aj tam moze byt problem. Na umyvanie pouzivas co? Skusila si len cistu vodu?
Skús Vagisan ako pise
@simsalabim ja som tieez bola v koncoch všetko neg, a jedine ten mi zabral on zadržuje vodu a veľmi dobre hydratuje . Zrejme to máš z hormonálneho vykyvu a vtedy sa ti to môže prejaviť suchostou pálením svrbením . Bohužiaľ pri vysetreni to vidieť neni.
@simsalabim na umyvanie pouzivam tiande gel..na imulogi som bola kedysi a nic zvlastne tam nenasli..imunitu sa snazim stale nejako posilnovat..skusim len tou cistou vodou dnes..
@ctrl no ano uz 2 roky sa snazime o babo a tych injekci som dala do seba dost..zajtra si ho hned kupim..vyskusam ho..doktor mi aj predpisal estrofem..mam ho uzivat od 15steho..myslite ze mi tiez pomoze?
Treba ísť k diabetologivi. Je dosť možné že to môže robiť. Svokre tak zistili cukrovku.
@anetkaadamko to je co? 🙄🙄
@miselar inak neuveris ale normalne som to dnes citala ale nemam mat z coho 🥴🥴
@anetkaadamko to vysetri gynekologicka? No citala som a zacinam sa bat
Objednaj sa k diabetologovi. Neviem ci odporúčanie ti dá aj gynekolog skôr by som to od obvodného. Alebo by som brnkla do najbližšiej dia ordinácie a po pýtala sa tam.
Mohli by to byť aj mrle
ahoj mám podobný problem to palenie tak čo ti zabralo najviac?..ja už ani nechcem ísť k lekárovi sa bojím
@antonia173 hydrofemin plus gel, cordyceps, kapucinka tintura, nechtik tinktura..kura 3 mesuace..hydrofemin gel plus pouzivam nadalej..pre mna top na palenie ked dakedy pride..bud do posvy alebo aj okolo vchodu..obmedzila som sladke a biele muky 😊
Skusala si aj nieco na zvlhcenie? Vagisan napriklad? Vaginalna suchost sposobuje palenie ako pri infekcii. Ak teda mas kuktivaciu ok.