Chronické pálenie okolo pošvového vchodu

14. júl 2021

Prosim pomozte..som uz neskutocne zufalaaaaaaa 😢😢😢😢😢 caka nas 3 IVF a mna neustale uz dlho a stale svrbi okolo posvoveho vchodu..bola som sa dat vysetrit aj na gynekologi aj v car centre aj na urologii vseeeetko negativne nenasli zo sterov nic co by to mohlo sposobovat.ze vsetko v poriadku..ale to nie je mozne..ja to tam dole stale citim take tlaky,palenie a svrbenie..gynekologicka sa uz na mna diva ci mi uz nesibe ze si to pomaly vymyslam a nikdy mi nic nepredpise..a ide ma rozhodit ked mi povie ze to tam mam precitlivene..a to ako co sa s tym mam zmierit ze takto ma bude furt tam palit??? ..vyskusala som uz vsetky mozneee masti, capiky, kremy, vyplach..vsetko a nic mi nepomaha..sex sme nemali uz asi 3 tyzdne..aj tiande proukty som skusala...ja uz neviem co mam robit..uz aj muz sa na mna diva vselijako .sladke nejem..obmedzujem mliecne produkty..nepijem, nefajcim..tak co to moze sposobovat? 😪😪..nema s tym niekto skusenosti??

simsalabim
14. júl 2021

Skusala si aj nieco na zvlhcenie? Vagisan napriklad? Vaginalna suchost sposobuje palenie ako pri infekcii. Ak teda mas kuktivaciu ok.

autor
14. júl 2021

@simsalabim vagisan som este neskusala ale na vlhkost som uz mala citatridinu, prurigyne, gyntimu, idelyn..vsetko uz mozne 😪😪

simsalabim
14. júl 2021

A bola si na alergologii? Aj tam moze byt problem. Na umyvanie pouzivas co? Skusila si len cistu vodu?

ctrl
14. júl 2021

Skús Vagisan ako pise
@simsalabim ja som tieez bola v koncoch všetko neg, a jedine ten mi zabral on zadržuje vodu a veľmi dobre hydratuje . Zrejme to máš z hormonálneho vykyvu a vtedy sa ti to môže prejaviť suchostou pálením svrbením . Bohužiaľ pri vysetreni to vidieť neni.

autor
14. júl 2021

@simsalabim na umyvanie pouzivam tiande gel..na imulogi som bola kedysi a nic zvlastne tam nenasli..imunitu sa snazim stale nejako posilnovat..skusim len tou cistou vodou dnes..

autor
14. júl 2021

@ctrl no ano uz 2 roky sa snazime o babo a tych injekci som dala do seba dost..zajtra si ho hned kupim..vyskusam ho..doktor mi aj predpisal estrofem..mam ho uzivat od 15steho..myslite ze mi tiez pomoze?

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miselar
14. júl 2021

Treba ísť k diabetologivi. Je dosť možné že to môže robiť. Svokre tak zistili cukrovku.

autor
14. júl 2021

@anetkaadamko to je co? 🙄🙄

autor
14. júl 2021

@miselar inak neuveris ale normalne som to dnes citala ale nemam mat z coho 🥴🥴

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. júl 2021

@anetkaadamko to vysetri gynekologicka? No citala som a zacinam sa bat

miselar
14. júl 2021

Objednaj sa k diabetologovi. Neviem ci odporúčanie ti dá aj gynekolog skôr by som to od obvodného. Alebo by som brnkla do najbližšiej dia ordinácie a po pýtala sa tam.

ludinka
2. aug 2021

Mohli by to byť aj mrle

antonia173
29. dec 2021

ahoj mám podobný problem to palenie tak čo ti zabralo najviac?..ja už ani nechcem ísť k lekárovi sa bojím

autor
29. dec 2021

@antonia173 hydrofemin plus gel, cordyceps, kapucinka tintura, nechtik tinktura..kura 3 mesuace..hydrofemin gel plus pouzivam nadalej..pre mna top na palenie ked dakedy pride..bud do posvy alebo aj okolo vchodu..obmedzila som sladke a biele muky 😊