Chronická pankreatitída u muža

lenuska333
8. aug 2017

Ahojte chcem sa spytat na chronicku pankreatitidu Ma ju moj muz ma 24 rokov problemy mu zacali 5 rokov dozadu bol na operavii a odvtedy ma pokoj phuj phuj viete mam strasny strach ze mi zomrie a kedze mame jedno dieta z toho strachu mavam az stresy dietu dodrziava ale aj nie no bolesti brucha nemava tablety neberie sem tam pankreolan strasne schudol ale vobec nepribera naspet hoci ma 24 vyzera tak na 15 ale oto mi nejde hlavne nech je zdravy mozte pisat ktory mate tuto chorobu da sa s nou zit aj dlhsiu dobu ...tiez primem rady ohladom priberania Velmi pekne Dakujem za Odpovede

nikayla
10. aug 2017

Ja som ju prekonala pred 9 mesiacmi, šancu na prežitie som mala 1:5 a dala som to 🙏 Žlčník mi nevybrali, len žlčníkove kamene, dr. hovorila, že pokiaľ nemám momentálne ťažkosti, necháme ho tak. Veď predsa aj on má svoju funkciu, aj keď sa dá žiť bez neho. Ja som diétu držala krátko, schudla som len v nemocnici, doma som hneď pribrala naspäť. Momentálne sa cítim fajn, absolútne žiadne ťažkosti, nič ma nebolí, nič necítim. Ale ako ty píšeš, uvidíme, čo to bude o pár rokov, u mňa je to ešte pomerne čerstvé. Viem o ľuďoch, ktorí s tým žijú desiatky rokov, ale dodržujú prísnu diétu.