Ahojte, okolo bradaviek mi rastú občasne také čierne dlhé chĺpky. Okolo každej asi 5 alebo tak. Neviem či to je normálne alebo mám zblbnuté hormóny od tehotenstva. Doteraz som si ich nevšimla. Neviem či ich mám vytrhať aby potom nevadili pri kojení alebo ako by som mala postupovať. Niekto podobný problém?
Dagmar :o)
@mondolina a neporanim si tam nejake zlazy alebo nieco?
Nic si neporanis. Normalne to vytrhni pinzetou. 😂
@horalka1986 aj vy si trhate tak?
Ano, uz xy rokov.
@dagmamar738 ja si to vždy odstrihnem
@horalka1986 a neboli to? Lebo dlhe su celkom
@pininka pri korienku? Ci potom tam mate take pichlave. Lebo nechcem aby to male drazdilo na puske
@dagmamar738 neboli.ved vyskusaj.na oboci boli ovela viac
@dagmamar738 neostane,lebo tie chlpy niesu také ako napr na nohach. Ja si strojné úplne pri koži a rastie to dosť pomaly, teda aspoň mne, čo pritom chlpy na nohách a inde mať hneď vonku a sú tvrdé a hrube
@dagmamar738
Preboha vytrhni si jeden chlp a uvidíš
@mondolina skusila som,ale bolelo, umrtvujes si pred tym bradavky než to vytrhnes?
@dagmamar738
Nie.
Neboli. Ani necitit. A akoze cim umrtvit? Nechapem 😂😂😂
@horalka1986 teba sa nikto nic nepýtal tak neodpovedaj
@dagmamar738 prosim ta, ty si normalna/ realna? v jednej diskusii pises, ze kradnes este mame tampony, potom v dalsej ze sa zdola natieras indulonou alebo vazelinou, a teraz riesis trhanie chlpkov pri bradavkach???
@evkao niekto je tu chorobný stalker a ja to niesom
@horalka1986 bud, alebo nejaka prapodivna zenstina 😀
@horalka1986 podla mna si robi srandu
@evkao boli ste v detstve sikanovana a teraz si to kompenzujete na slabsich jedincoch? Viete ako zle sa pocuva, ze som uchyl? Viete co je to kybersikana?
@dagmamar738 Dagmar, vsetko najlepsie k meninam 😂😂😂
@johanna_b dakujem
@dagmamar738 kybersikana? 🤣
@dagmamar738 ja som len vyjadrila svoj nazor na zaklade prispevkov, ktore citam 🙂 ale je super, ze viete co je kybersikana, este si teda zistite, aku velkost tamponov pouzivate a nenukajte ich 14 rocnemu dievcatu - aby nebolo z kybersikany sexualne obtazovanie maloletej ;)
😂😂😂😂
@dagmamar738
Žiletka? Pinzeta?