Ahojte, dlhšiu dobu trpím neustálym pálením v pošve, výtokom a bolesťou pri močení.
Dnes mi prišli výsledky krvy na chlamýdie, na výter ešte stále čakám (ureaplazmy,mykoplazmy,chlamydie).
Hodnota IgG mi vyšla v hraničnej hodnote, lekárka mi povedala že počkáme ešte na výsledky výterov.
Chcela by som sa vás opýtať o radu ak máte s týmto skúsenosti lebo asi ani nezaspím.
Ide totiž o to, že mám stáleho partnera už skoro 3roky a dám ruku do ohňa za to že ma nepodviedol.
@ikonica pytala som sa aj lekarky ci je to vylucne pohlavnym stykom, povedala ze ako inak asi... :(
Chlamydia trachomatis, ktorá vyvoláva infekcie močovopohlavného systému sa prenáša takmer výhradne pohlavným stykom, ale aj priamym kontaktom s kontaminovanými predmetmi - bielizňou, vreckovkami, uterákmi. Preto takmer výhradne, lebo existujú jedinci, ktorí boli evidentne infikovaní C. trachomatis, avšak prenos pohlavným stykom kategoricky vylúčili.
U chlamydie trachomatis ( CTR ), může dojít k nákaze i sekundárním způsobem, to je používáním společného prádla (ručníků, povlečení apod.), nebo v místech společně užívaných prostor (sauna, bazén, sprchy, fitko, toalety).
Tiež viem o prípade, kde si manželia boli verní v 8ročnom manželstve a ona sa predsa tým nejako nakazila. Preliečili ju a bolo dobre.
@anastaziamala ahoj môžem sa opýtať aké si mala výsledky zo štátov? Ja mám tiež hraničné hodnoty z krvi no pred pôrodom mi robili aj vytery a tie boli negat. Ibaže teraz rok po pôrode mám zápaly močových ciest a bojím sa či to nemám z tej chlamosky. Ide o to že ja som zápalmi sa trápila aj skôr ale vybrala som Womenzym a zabral. No teraz po 5 rokoch sa mi to vrátilo ..ibaže predtým som nikdy nebola vyšetrovania na chlamýdie. Čiže možno som ich mala aj predtým len wobrnzym zaberá potlačiť aj chlamosky. Takže neviem či prepukli znova alebo proste mám iny problém. Ďakujem
@anastaziamala precitaj si moznosti nakazy... Su aj ine ako podvadzanie....