Chlamýdie trachomatis a šanca otehotnieť. Poradíte?

sisina91
27. okt 2015

Ahojte . Bola by som rada ak by aspoň niekto zareagoval, kto zažil podobný problém. Začnem od začiatku ako to začalo. V roku 2013 som bola na steroch na chlamýdie kedy mi ich robil môj bývalý gynekológ vyšli negatívne. Následne mi boli robené stery na chlamýdie, ureaplazmy a mykoplazmy aj v roku 2014 niekedy v januári dôvodom vyšetrenia bolo najmä to, že mi vyšla o niečo zhoršená cytológia a pozitívne boli ureaplazmy a mykoplazmy našla sa veľmi malá koncentrácia týchto pohlavných chorôb, dostala som doxybene na 21 dni a candibene do pošvy, gynekologička mi ich dala na 21 dní preto, aby sa zlikvidovali. Dá sa povedať, že som mala aj príznaky a to BOLESŤ v krížovej oblasti úplne na spodu chrbta a robili sa mi často herpesy asi znak dosť zníženej imunity a asi minimálne bolesti podbruška. Po užití prvých dvoch tabletiek bolesti zmizli a kontrolné stery po dvoch mesiacoch boli negatívne. A teraz začnem s tým, čo ma trápi oveľa viac a čo mi nedá posledné dni vôbec spávať po prečítani určitých info na internete, čo môžu také pohlavné chlamýdie spôsobiť. Pred necelými dvoma týždňami mi začalo krvácanie pri styku, po troch dňoch sa pridali aj bolesti v podbrušku miestami som mala pocit, že silnejšie ako pri menzese,a opäť bolesti chrbta kedže som bola vzdialená 300 km od mojej gynekologičky po 4 dnoch bolesti som cestovala skoro ráno a v ten deň isla hned na vyšetrenie , kde sa zistli pozitívne chlamýdie., totižto 22.9 mi odoberala cytológiu LBC metódou tak som ju poprosila nech m i vezme aj na ostatne ako mykolazmy, ureaplazmy a chlamydie, nastastie s tym nemala ziadny problém. Na vysetrenie čo sa tyka vysledkov som mala ist 5.11.2015, avsak dostavila som sa tam skor koli tym bolestiam.kde som sa dozvedela a ako som už vyššie spomínala oznámila mi, že mam pozitívne tie chlamýdie avsak neviem v akom množstve ani nič. Myslím si, že dôvodom boli práve oni hoci gynekologicka zhodnotila po ultrazvuku, ze je to od rastuceho vajicka akurat som mala plodne dniale mne sa to nezda, lebo nikdy ma takto brucho v plodne dni nebolelo. Dostala som liečbu doxyheksal 100mgna 20 dní a 3 dni azytrocin 500mg a candibene do pošvy zatiaľ som v polovici užívania liekov, zase mi po užití 3 tabliet ťažkosti prestali. Tak neviem ako to mam brat, alebo chapať, že ked ma boleto to brcuho, že už sa mi tie chlamydie dostali aj vyššie do podbruška a začali mi tam robiť nejaké zrasty alebo čo,? Ďalšia vec bojím sa, že som si pred asi skor mesačným pobytom na welnese navsteve, parnej, infrasauny a inych veci zhorsila ten moj stav s nimi avsak netusila som este vtedy, ze ich mam ak yb som to vedela logicky a ziadny welness by som nesla. Asi som sa nakazila najskor od mojho súcasneho partnera s ktorym som prvy mesiac spala s ochranou avsak niekedy na konci marca resp. zacitakom aprila už bez ochrany. Takže ich môžem mať približne 5 mesicov max. 6 mesiacov. Veľmi by mi pomohli prípady žien resp. už mamičiek, ktoré mali tak isto tieto pohlavné chlamýdie a majú detičky, že nemali problém s otehotnením. O cca 2 roky by som si už aj priala graviditu. Teraz mam čerstvo 24 rokov. dakujem

katulienkaja
26. máj 2019

@sisina91 ahoj mám podobný problém prosím co ti nakoniec zabralo?