Chlamýdie

22. sep 2022

Ahojte. Prosím , kto ste si týmto prešli , skuste ma podporiť , že všetko bude v poriadku a ako ste sa stoho dostali vy. V maji som bola u svojej gynekologičky , nakolko som mala neustale mykozi , svrbenie a pod., tak som nabehla k Dr. a poprosila ju , že takto to ďalej nejde, stale sa mi to opakuje, nech mi vezme krv a viac toho na vyšetrenie. Vysledky prišli, pozitivna na chlamydie. Tak mi predpisala 21dňove antb. , citila som, že mykoz som zbavena , všetko je v poriadku. Manžel bol v maji tak isto pri urologovi, on vyšiel negatívny. (Čo vôbec tomu nerozumiem, žijeme spolu 7r). Pred dvoma týždňami som bola na kontrolnych testoch, dnes výsledky a znova pozitívna 😭 Verny sme si , o tomto nepochybujem...

autor
22. sep 2022

Tak som dostala dnes ďalšie Antb., ale mam počkať, kym pride MS a až potom začať užívať. Musi isť aj manžel znova na stery?? (On to už asi nepochopi a bude dosť protestovať, mam strach 😰). A čo ak MS nepride a budem tehotna??? Ako sa to ďalej rieši ??? Som nešťastná stoho 😭😭😭

princeznaaa12345
22. sep 2022

Prečo si sa na to nespýtala lekárky ale pýtaš sa tu?? 🤷‍♀️

autor
22. sep 2022

@princeznaaa12345 lebo človek ostane v takom strese a panike že mu je až zle od žaludka a načo v prvom rade myslí je odchod z ambulanie a nechať si to prejsť hlavou ...

princeznaaa12345
22. sep 2022

Dobré... Ale hovoríš, že si už druhý krát pozitívna

macikovaiveta
22. sep 2022

Nebola si niekde v kúpeľoch, alebo na krytom kúpalisku ? Aj tam si to mohla dostať

renata1405
22. sep 2022

@macikovaiveta na kupalisku sa daju chytit chlamydie? Skoro mi sopel vyletel. Autorka skus napisat na gynimun sk je to anonymna poradna odpovie ti lekar. Chlamydia je pohlavne prenosna bakterialna infekcia inak ako stykom ju nemozes dostat.

katies0410
22. sep 2022

@renata1405 ja som ju dostala v kúpeľoch ako 15 rocna panna.

princeznaaa12345
22. sep 2022

Mne to stále nejde do hlavy.... Že čo ak MS nepríde a je tehotná. Snáď nemali sex s manželom keď má chlamýdie

meminka
23. sep 2022

Určite treba, aby manžel bral tiež antibiotiká. Keď spolu žijete toľko rokov nie je možné, aby on bol negatívny. Určite treba preliečiť oboch, lebo si to budete vracať ako bumerang donekonečna.

lucinkaboz
20. júl 2024

@renata1405 ano aj na kupalisku sa daju chytit, ja som tak mala ako 18 rocnna panna , plavec