Zdravim bol už niektorej z Vás muž na chirurgickom zákroku p....? Konkrétne či už je to obriezka alebo odstránenie uz.... ? Ja mám ísť na to vo februári na to druhé a mám pocit ako keby ma išli zabiť. A keďže je to najcitlivejšie miesto ešte viac.... Máte niektorá z Vás skúsenosti či už ste to dali deťom robiť alebo muž musel ísť ?
@filipjohns nepreháňaj asi to je treba skvalitní sa ti sexuálny život.Netreba sa zbytočne báť robia to aj malým deťom.Znecitlivia ti to a bude dobre
@filipjohns synovi robili obriezku, keď mal 6 rokov
@evia13 veď ale v celkovej anestéze toto robia dospelým bez.
@svetlonos Bože keď si retardovaný a nevieš si dať dokopy vety tak to ti ja nepomôžem. Jasne som sa vyjadril. Nechcel som to pisat celými vetami nech mi nevymazu príspevok.. Keď nevieš pochopiť dva významy tak prosím nekomentuj
@filipjohns
no ty vyzeras byt na riadne zlatíčko! Tu ti vymazu príspevok za vulgarnosti a nie pomenovanie telesných partii. Ty zas keď si nervny a nevies sa slusne chovat v diskusii, nepis na fórum. Píšeš ako Tatár, a potom tu vybuchne ci je niekto retardovany. S tebou je určite radosť žiť.
Ak je to zo zdravotných dôvodov neváhaj. Možno ťa upokojí môj článok https://www.intimnestarosti.sk/muzska-obriezka-...
@filipjohns absolútne to nebolo jasne napísané. Chirurgicky zákrok u muža môže byť aj odstránenie nosných mandlí.
@filipjohns
preboha a co vlastne riesis?? Obriezka ci prerobenie z muza na zenu? To nie je tak celkom jasné. A za penis ti to tu nevykazuje, tak kľudne pis cele slova. Maju ti ho odrezať ci len zopakovať? Napíš to riadne a mozno ti aj niekto odpovie.