Ahojte, chcem sa opýtať koľko ste vážili keď ste otehotneli?
Za odpovede ďakujem a prajem pekný večer.
okolo 50 kg....
@kllamarka tak ja som skôr tá podvýživa,ale problém nebol....
ja 65 kg ..... a otehotnela som na druhý "šup" :D :D
@deti95060810 Sak nemusi byt problem. Ale byva dost casto. Kedze s velkou podvyzivou sa prezit neda, tak viac problemov je pri nadvahe...ta ma daleko vacsie limity 🙂
Snažíme sa vyše pol roka začínam mať pocit ze za to môžem ja..strácam už aj poslednú nádej..vidím to už len na návštevu lekara
@lesy2908 prestaň myslieť na tehu....užívaj si život a sex 😉
Tak vekovo máme ešte čas tam problém nevidim,,je pravda ze nás nič iné ako tehu nemyslím..Ďakujem 🙂
mala som 53 kg pri prvej a počas tehotenstva som pribrala 14 kg,pri druhej som vážila 55kg a pribrala 20kg počas tehotenstva
teraz mám 56kg a som momentálne v 18tt a už 2kg navyše
@zara0201 nie. Nic som nezmenila. Kedze sme sa snazili uz 5 rokov,tak stravu a pohyb som mala myslim nastaveny ok.proste maly si zo zaciatku bral z mojich zasob 😂schudla som 8 kil v 1.trimestri,potom mi vaha stala aj ked maly pekne priberal, ja som zacala az posledny mesiac a pol priberat spat okolo 9 kil. Pri porode som nechala 11 kil. Nie je na to ziadny liek ani navod
pol rok nieje vela. ja som cakala rok. pri 175cm 56 kg. Pri obezite alebo podvizive to moze byt proble. Ale myslim ze netreba no mysliet a bude to. Ja som uz prestala dufat a vtedy sa to stalo. Prajem vam nech sa cim skor zadari
61kg pred tehotenstvom, pocas som pribrala 20kg :D po porode mi ostalo 74kg ... 🙂
Psychika moze tomu branit... Netreba sa stresovat... Ja som otehotnela na prvy krat pri obidvoch... vaha 63kg taka stabilna...
@lesy2908 piješ alchemilku???ak nie, začni....a u Teba to naozaj môže byť len psychikou,skús na to nemyslieť tak intenzívne ako radia baby vyššie a užívať si len tak partnera- manžela,ono sa väčšinou zadarí keď to najmenej čaká žena...netlač na pílu....
Viem,že je to ťažké,ale skús....😉
Mám 2 káaratky s veľkou nadváhou, obe majú deti, čiže to bude skôr psychika.
Prestaň na to myslieť a príde to, viem, o čom hovorím. 😉
@lesy2908 pri prvom 47 ,pri druhom 51