Chcem otehotnieť, ale nedarí sa

maria1312
5. okt 2015

Babi prosím viete mi niekto povedať že kedy mam plodne dni mala som dostať 6.9 a mi prišla 22 keť začala mi 22.9. A skončila 27 trvá mi 6 dní tak kedy vlastne mam plodne dni uš rok sa pokúšame a nič vždy keť je aj po sexe tak kus mi štípe neviete prečo

sabina1975
5. okt 2015

@maria1312 ak nevies kedy tak skus ovu testy ja som s pomocou tychto testov otehotnela robila som si ich od 10 dna a ked testovacia ciarka bola taka ako kontrolna alebo aj silnejsia tak ovulacia prebehne do 12-36 hod a zadarilo sa

maria1312
autor
5. okt 2015

Skúsim to ďakujem a koľko to stojí ten test

dmka
5. okt 2015

Ahoj my sme sa s manzelom snazili o babo skoro rok tiez potom som si na nete nasla jeden gel vola Conceive plus a neviem ci to bola nahoda alebo to bolo tym gelom hned v ten mesiac sa zadarilo on vlastne udriazava a nasmeruje spermie tam kde maju ist a udrzia sa vo vnutri. Drzim palce.

danna85
5. okt 2015

@maria1312 ked sa rok nedari, odporuca sa ist na vysetrenia ku lekarovi (zisti hormonalny profil, ci ovulujes, pripadne kedy atd.; do uvahy prichadza aj spermiogram muza). Ak to chces zatial riesit menej radikalne, mas na vyber ovulacne testy, meranie bazalnej teploty, sledovanie hlienu a pod. Drzim palce!!!

babydesire
6. okt 2015

@maria1312 Inofolik 2x denne a sex kazdy druhy den..2x odskusane 2x vyslo

babydesire
6. okt 2015

@maria1312 nato aby si zistila plodne dni si dala nespravne info...treba vediet aky mas cyklus - pravidelny ci nepravidelny?ako dlho trva?no i tak to nieje 100pro na zistenie ovu...vacsina zien ju ma v polke cyklu a od ovu do menstruacie uplynie 14dni..ale su aj vynimky + anovulacne cykly alebo horsie ked ovulacia neprebieha...Takze,existuju ovu testy,ako uz bolo poradene,kupis v lekarni..po druhe symptometralna metoda (krcok,hlien a bazalna teplota) info ako nato najdes na mk aj inde na webe..po tretie s pomocou gyn,ktory ti na zaklade vysetreni (neviem ako to prebieha) povie kedy je a ci je ovulka...vela stastia

maria1312
autor
6. okt 2015

Babi Ďakujem veľmi pekne za radi skúsim

marokanka28
16. okt 2015

ahojte, my sme sa s manzelom tiez snazili par mesiacov, dokonca som mala problem aj s endometriozou...podrobne sme studovali na nete rozne alternativne mediciny, pretoze sme nechceli hormonalnu liecbu atd, a zadarilo sa 🙂 s manzelom sme brali prpravky maca, ide o amazonsku bylinu, ktora upravuje hormony a podporuje plodnost ako u muzov tak aj u zien...manzel bral tablety a ja prasok, davala som si ho do jogurtu. posielam stranku kde som to kupila.
http://www.bioteka.sk/index.php?route=product/s...