Ahojte, neviete mi niekto povedať čo je toto? Mám to asi 2-3 dni v oblasti triesla/slabín. Nemám to z holenia, mala som to už predtým. Nesvrbí ma to, nestipe, len sú to červene fľaky. Viete mi niečo poradiť? Čo to môže byt? Mykoza? Ďakujem za pomoc 🙂
@lartuna28 toto mavam aj ja.Zabera na to tato masticka.Mazat kazdy den po kupeli.Pre istotu sa skontrolujte ci to nemate nekde aj na chrpte tam to mivam casto.Je to nejake plesen a nemozem sa toho zbavit roki.Hygienu dodrzujem ale ako sa spotim tak sa to casem ukaze.Hlavne to nevystavovat na slnku.Ked sa to od slnka opali tak to vybledne a zostanu vam tam biele flaky a tych sa uz nezbavite ( vlastna skusenost)@lartuna28
@alik1986 ja také flaky riešim s kožnou od decembra. same miešane mastičky že pytiaris nejaky či čo. ale nič nepomáha. len na chvilu. všelijake vyšetrenia som si prešla. No a včera som sa niekde dočitala o mykoze slabína tak som si dnes kupila cansten 🙂 Držim si palce aby pomohol. už som bezradná. A teraz pozeráma vidim že niesom sama. 😕
@andyyy1111122 uvidite dufam ze vam to zaberie
to je asi z holenia zapálená koža