Ahojte, v piatok sa mi konci sestonedelie, no stale krvacam jasne cervenou krvou a vychadzaju zo mna obcas aj kusy tkaniva. Mali ste to prosim niektora podobne? Znervoznuju ma najma tie kusy tkaniva, niekde som sa docitala, ze je to normalne, inde, ze kusy tkaniva by vychadzat nemali. 3 tyzdne po porode som bola v nemocnici, kde mi kvoli velmi silnemu krvacaniu museli pichat injekciu a pred 2 tyzdnami som bola na sone, no gynekolog povedal, ze tam nic nevidi. Stalo sa vam niektorej, ze ste mali zabudnute kusy placenty a nebolo to vidiet na sone?
@klokanka007 a nasli to zrazu na sone alebo ako?
@1991michaela1991 keď som bola na pohotovosti už to tam zrazu videli po mesiaci.
@1991michaela1991 aj u mňa tam bola zabudnutá placenta, teda kúsok z nej. Krvacala som dosť celé šestonedelia a až na kontrolnom Sone po ukončení šestonedelia mi zistili, že tam ostal kus placenty, ktorý maternica stále vyzivovala krvou a ta placenta Krvacala... Museli mi robiť kyretaz a ze teda dosť som tam toho mala....
@1991michaela1991 Ja mám takú skúsenosť, že keď robili tesne po pôrode sono, nič tam nevideli, prepustili ma domov. A zrazu po asi mesiaci som sa silno rozkrvácala a na pohotovosti zrazu objavili "zabudnuté" kusy placenty. Bola som kvôli tomu na kyrete.