Ahojte, chcela by som sa spýtať na cenu strojčeka na zuby. Mám 21 rokov a potrebujem strojček na horné zuby. Zaujímalo by ma aké máte skúsenosti s cenami,keďže už nemám 18 rokov a poisťovňa mi nič nepreplatí. Po prípade keby ste mi mohli dať aj nejaké tipy na zubárov. Ďakujem veľmi pekne za každú radu a komentár ☺️
@matusskaaaaa fakt? A odial si lebo mne to v ba vypocitala na 3500-4000€... Ma to odradilo sa priznam.
Ahoj ak nechceš aby ti bolo strojček vidieť tak pozri na strojček Invisalign.
Ja som bola v Galante, Dr kipsova, 350 e aj s odtlačkom a priesvitným strojčekom, plus kontroly každých 6 týždňov, výmena gumiciek 5 e
@nelinka2009 len bolo to pred 5 rokmi a nemala so mnou az tak vela roboty. Som z banskej bystrice
ja som mala dostat strojcek, ze by mi ho dali este pred 18 ale nosila by som ho minimalne tri roky a vraj ani tie kazdomesacne kontroly byvaju dost drahe ked to uz nepreplaca poistovna. mne doktorka povedala, ze strojcek by ma vysiel s poistvnou nejakych 250€ a uz bez poistovne do 800 a kazda kontrola by bola za nejakych 30€
Moja dcera ma 12 r .chodime do Ba a cena je 3000€. Kontrola 1x mesacne a vymena gumiciek.
@ivetka_kamo môžem sa spýtať kedy to bolo? Lebo tá cena je naozaj výborná, keďže väčšinou sú hentake ceny do 18 rokov 🙂
@stelaa bolo to minulý rok a ceny má pani doktorka stále rovnaké, mám 33 rokov takže poisťovňa mi neplatila nič, retencny strojček vrátane odtlačkov po ukončení liečby má vyšiel na 99 e
@ivetka_kamo kde? Co je to ten retencny?
Galanta, retencny znamená ten vyberaci na noc, vždy sa dáva na udržanie alebo jemné doladenie zubov, keď sa dá dole fixný strojček
@ivetka_kamo wau to naozaj výborná cena! 🙂 Určite sa budem informovať. Platila si hneď celú sumu naraz či to bolo polovica pred strojčekom a polovica po? 🙂
Platila som naraz tých 350 eur, strojček mi nasadila hneď
Dcéra (12) mala strojček fixný na hornych aj dolnych zuboch a celé to vyšlo okolo750 e. Myslým tým celá liečba,od prvej návštevy zubára po dnešný stav.
Je to indi-vindi, zalezi od stavu chrupu. Tiez som si to cele platila sama v 27 rokoch, co bolo 5 rokov dozadu a vyslo ma to okolo tisicky so vsetkym - odtlacky, kontroly, retainer.. Mala som zeliezka aj na spodnych, aj na vrchnych