Častejšie močenie počas ovulácie

30. sep 2023

Ahojte, mate niekto skusenost s tym, ze pocas ovulacie sa vam chce častejsie curat a mate taky tlak aj na konecnik? Deje sa mi to pravidelen, vzdy tych par dni …. Mam za sebou uz aj porod, aj operaciu gynekologicku, kde mi brali jeden vajecnik, tak rozmyslam ci nemam aj nejake zrasty, ktore v case ovulacie nejako tlacia alebo tak, ďakujem za vase podobne postrehy 🙂

tamvtme
30. sep 2023

ano, mne sa pocas ovulacie deje vselico, boli, tlaci, picha a aj na wc chodim castejsie....zacalo mi to az po porode,cisarak, tiez si myslim, ze mam nejake zrasty

autor
30. sep 2023

@tamvtme ja som teda porod mala prirodzeny, ale tu operaciu som mala, kazdy mesiac rozmyslam, ze mi zacinaju mocaky, ale pritom vzdy to je tych par dni ovulacie a potom uz dobre … este tie bolesti, ale ten mocak ma vzdy stresuje a koenčnik

bibina32
30. sep 2023

Aj ja to mám.

scila
30. sep 2023

Aj ja chodím vtedy častejšie na wecko. Vždy som mala pocit, že cez krámy a tesne po nich moje telo akoby viac zadržiavalo vodu a potom sa odvodňuje 🤷‍♀️

autor
30. sep 2023

No tak to som rada, že nie som jediná, že to je asi normalne fakt

janetinka27
30. sep 2023

Ahoj, aj mne sa to stava, niekedy pri ovu tiez stale chodim na wc a niekedy noc pred prichodom ms chodim na wc kazdu hodinu v noci mozno 5-6 krat a vzdy plny mechur. Inak bezne chodim velmi malo na wc.

autor
30. sep 2023

@janetinka27 ja tiez bezne dost malo, cize ked zrazu pocas ovulacie idem na wc 20x za den, tak uz panika a este aj citim take neprijemne ako keby steklenie v močaku vtedy ….

janetinka27
30. sep 2023

Beriem to sportovo, lebo sa odvodnim a splasknem a citim sa lahsia, ked sa zbavim tolkej zadrzanej vody🙂
A ten mechur citis aj inokedy ci len vtedy?

autor
30. sep 2023

@janetinka27 no praveze len vtedy tych par dní

autor
30. sep 2023

@janetinka27 ako keby mi počas tej ovulácie naň nieco tlaci, ja neviem nejaka zvacsena maternica vtedy, vajecnik, zrasty alebo tak

janetinka27
1. okt 2023

Ktovie preco to tak je