Idem sa sem poradiť, či už niekto z vás mal niečo podobné....od roku 2013 kedy som sa vratila zo zahranicia pocitujem neprijemnosti co sa tyka zápalov mocovych ciest. Najskor som to riesila cajmi, brusnicami a to mi zaberalo. Casom sa to ale zhrosovalo az som to dopracovala do takeho stadia, ze bez atb neviem vyliecit zapal. Jediny cas kedy som mala od toho pokoj bolo paradoxne v obdobi tehotenstva a dojcenia. Hned ako som prestala dojcit sa mi to vratilo. V r. 2023 som mala 3 zapaly (jun, jul a november), pricom 1x som mala e-coli a 2xstaphylolococcus saprophyticus. Na vysetreniach sa citim neprijemne, ako keby som striedala casto partnerov, pricom mam uz x-rokov toho isteho. Na gynde mi pomoct nevedia, vysledky mam dobre aj na HPV, ureaplazmu a pod. Teraz sa liecim na uro, davaju mi kyselinu hyaluronovu, no nemam pocit, ze by mi to zatial pomahalo. Riesi sa len zapal, neriesi sa pricina a ja neviem co mam zmenit aby da to uz nevracalo. Velmi mi to zneprijemnuje zivot. Trochu mi pomohol pripravok Blokurima, co mi odporucit doktor, no moj problem akoby sa presunul "vyssie" do podbruska a criev. Obcas sa citim nafuknutu, nedobre vyprazdnena. Je to neprijemne. Okrem toho ma sem-tam pobolieva chrbtica (nie v oblasti obliciek - tu bolo sono tiez dobre). Neviem z toho von. Alergie nemam. Ani na imunilogii nic nezistili.
Zaujima ma, ci ma niekto podobne skusenosti, co to moze byt (lebo aj zdanlivo nesuvisiace veci to mozu ovplyvniť).
Ci je to nieco hormonalne (ked som mala v tehotenstve pokoj) alebo je to z chrbtice alebo mam nieco v creve?! Budem vdacna za kazdu info.