Ahojte.
Mám taký problémik. snažíme sa o babo už 2 roky. a niekedy tak každý 3 mesiac ma zastihne infekcia vždy mi gynekolog da na vkladanie a chvilu pokokoj a za chvílu znova a to nehovorím ked užívam antibiotiká ☹ vtedy mikoza príde hned pijem aj aloe vera aj rozne vitamíny. Poradte niečo prírodné aj čaje kupujem Ginastan, ženský .... alchemilku
Ahoj, ja som mala problemy velmi dlho s kvasinkovou infekciou, stale sa mi to vracalo, neviem ci je to u Teba to iste, ale kazdopadne doktori sa ma snazili liecit roznymi liekmi, mastami, cajmi, ale nic nepomahalo. Pred rokom mi priatel nasiel velmi zaujimavy clanok prave o tomto probleme /infekcie/ a tam odporucali zmenu stravy. Uplne som sa vyhla jedeniu rafinovaneho cukru a bieleho peciva na niekolko mesiacov + som jedla vela zeleniny a ovocia. A ak zahustujes polievky alebo omacky bielou mukou, tomu sa tiez treba vyhnut, v nutnom pripade radsej pouzivat kukuricnu muku. Uz po kratkom case sa infekcia stratila. Obcas som mala pocit, ze sa vrati - pocity palenia a svrbenia 😒 , ale musim povedat, ze to naozaj funguje a ja som uplne zdrava uz vyse roka 😉 . Najma zo zaciatku to bolo velmi tazke, ale stoji to za to. Teraz uz opat mozem jest sladkosti a pecivo, aj ked ja sa to snazim obmedzovat.