Ahojte, žiadam o radu. Už som fakt zúfalá, už skoro každý mesiac mávam mykozu. Už mi nezaberajú ani žiadne cipky, tablety, vyplachy. Mam vyskúšané už hádam všetko. Vždy sa preliečuje aj manžel. Stravu nemám takú aby som mávala mykozu stále. Ani antibiotika som neuzivala. Už som skúšala aj biely jogurt ale to je tak hodinový pocit úľavy. Prosím mate nejake fakt vyskúšané co pomáha? Ďakujem
@lulupulu navštíviť imunologa
Vysadiť cukor, bielu múku v strave, kvasinky ľúbia sladke
Probiotika aj vkladat, aj cez usta. Oreganovy olej 5 kvapiek denne jest, alebo tobolky.
Gynekolog co na to?
@lulupulu probiotika take tie obycajne. Ale najprv si to klasicky vyliec a popri tom uzivaj probiotika tak tyzden. Potom vzdy ked mas pocit ze sa ti to vracia, hned ten den jednu tabletku probiotika si daj. A uzivaj 2-3 dni. Takymto sposobom som nemala problem s mykozou asi 5 rokov. Potom som to znova chytila, vracalo sa to a znova som si nahodila probiotika a zasa pohoda. Cize vzdy ked mas pocit ze to zasa ides mat. Daj si tabletku. Mme to pomaha.
@lulupulu moja kamoska sa takto trápila roky nakoniec šla na imunologiu kde jej zistili že ma niečo znížené dali jej tam lieky a od vtedy ma pokoj. Dovtedy každý mesiac mykoza
@lulupulu imunolog, diabetolog, zmena gynekologa, .candistop dlhodobo, gunymum rapid na vkladanie. Alergia na latex - kondomy, niekedy hormon.antikoncepcia, tampony nepouzivat, len neparfem.vlozky. obmedzit sex na nejake obdobie. Strava cukor uplne co sa da. Nieco od firmy multi-gyn ale to uz preventivne.
Mne pomohli anionove vložky. Len čo som pocítila príznaky, dala som si a kľud. Už mám roky pokoj a keď si spomeniem na gynekológov s ich mastami, je mi zle. Ale nemusí to pomôcť každému, podľa mňa.
Baby menzes mi mešká už 3 deň, že to bude kvôli tej mykoze? Veď ja nemôžem byť zase tehotná 🤦♀️🤦♀️😂 pre pána
Ja len taka blbost. Per nohavicky minimalne na 60tke a ja tie svoje este aj zehlim (a nepouzivam avivaz). Viem, blba rada po tom vsetkom, ale stale su ludia, co hodia nohavicky na 30, tie sa neoperu a potom sa cuduju, ze co sa deje...
@ninka99865 ahoj, prosim ta ale lieky si dostala na imunologii? Nieco na imunitu? Dakujem
@alexandrahaspi to kanoska riešila.. a neviem čo jej dali ale po roku aj niečo jej to prestalo
@lulupulu ahoj urcite B komplex uzivaj, po týždni pripadne 2 budes citit vyrazne zlepsenie, potom uzivat dlhodobejsie
Vaginálne probiotiká 🙂 mne veľmi pomohli