Častá bolesť podbruška

16. apr 2022

Ahojky, prosím máte niektorá skúsenosť? gynekológa mám až o 2 týždne. 14 dní po viac bolestivej ovulacii ako zvyčajne (bola o týždeň skôr ako ukazuje kalendár) som začala mať presne také isté bolesti ako počas ms, trvalo to 3 dni a mala som neustále vodnaty výtok, podľa kalendára som mala dostať ms včera, ale mám len jemné krvácanie od dnešného obeda, hlavne na papieri, bolesti podbruška opäť intenzívne. Nikdy doteraz som nemala tak bolestivy cyklus, vždy bola bolesť len asi hodinu v prvý deň menštruácie a inak celý cyklus bez bolestí. Mení sa to vekom? Mám sa obávať nejakej diagnózy? Ďakujem

autor
16. apr 2022

Krcok je na pol clanku prsta od vchodu, tvrdý. Tehotenský test negatívny

alison11
16. apr 2022

Možno máš nejakú cystu,skôr sa Ti nedá zájsť ku gyn.?

autor
16. apr 2022

@alison11 aj to ma napadlo, už som písala mail kvôli termínu, tak snáď sa ozvú v utorok s nejakým skorším 🙂

alison11
19. apr 2022

Ahoj ako si dopadla?

autor
20. apr 2022

@alison11 ahoj, este sa mi neozval gynekolog bohuzial, ale mala som normalnu menstruaciu 2 dni, v pondelok som mala este slaby vytok a dnes ma zas obcas pobolieva v podbrusku. Ja som si totizto musela hladat noveho gynek., kedze som sa stahovala na opacnu stranu SR, cize neviem len tak zbehnut k nejakemu, ani neviem ci by ma hned zobral. Preto som aj pytala radu, lebo som myslela ze snad ma nejaky objedna do 2 tyzdnov

alison11
20. apr 2022

Tak držím palce aby ťa čím skôr prezrel gyn. a liečil.

autor
20. apr 2022

@alison11 ďakujem krásne, dnes po styku ružový výtok, ale nebolo to bolestivé, asi mám cystu ozaj alebo neviem.

nika0204
20. apr 2022

Ahoj je mozne ze sa to meni vekom mne presne posledny rok zacali bolesti v druhej polovici cyklu od ovulacie az po menstruaciu..skoro kazdy cyklus a som bola viackrat slontrolovana gynekologom a nic nezistil..proste ze mam mozno citlivejsie zakoncenia tam a ze sa to moze menit…zhodou okolnosti sme sa presne vtwdy zacali snazit o babo tak nebiem ci to malo suvis🧐potom som aj par cyklov spinila par dni ored menzesom..cystu som nikdy nemala

autor
20. apr 2022

@nika0204 ahoj, ďakujem za odpoveď, u mňa je napríklad normálne špiniť den pred ms a viem že dôjde, cystu som mala asi 10r dozadu a viem že vtedy ma sex dosť bolel, som veľmi zvedavá čo mi povie gynekológ, že čo sa vlastne deje. Som si naozaj myslela že som asi tehotná keďže má dosť bolelo podbruško minulý cyklus, ale ms doska normálna

nika0204
20. apr 2022

Uvidis ze ako no ja som spinila potom aj tyzden pred MS tak to uz nebolo dobre podla mna..snad budes mat vsetko v poriadku..telo sa meni…