Candida kvasinky

katka.sp
14. feb 2017

Ahojte, prisim Vas mal niekto kvasinku candida???viem,ze kazdy ju ma ,ale ked sa rozsiri,ze moze sposobovat problem...rozsirit sa moze do criev,vaginy,ust...vsade mate niekto skusenost...dakujem za kazdy prispevok!

letu123
14. feb 2017

Ahoj, veľmi dobré sú probiotiká candistop z lekárne - sú to výťažky z grapefruitových zrniečok a mne to dobre zabralo. Okrem toho upraviť stravu - aj na nete nájdeš veľa článkov o potravinách, ktoré treba vylúčiť a naopak, ktoré treba jesť- ale základ je vylúčiť cukor, bielu múku. Ja som si dala riadnu diétu, úplne som vysadila cukor, pečivo - akékoľvek, jedla som viac ovocia a zeleniny, hlavne grepy a candistop a cítila som sa lepšie, aj výsledky to potvrdili. Ale nie navždy. Ak človek zasa popustí v kontrole stravy, tak je to tu zase. Nech sa darí.

katka.sp
autor
14. feb 2017

@letu123 dakujem. ..ktovtivto zistil,alebo ako si nato prisla???ze nieco taketo mas a tu dietu si akobdlho drzala

adia11
14. feb 2017

zial aj ja s tym mam skusenost :( zatial to udrziavam v akejsi norme,kedze som tehotna nemozem dako extra dietovat,ale sladke nejem vobec..a ja to mam uz aj v crevach a ustach tak neviem ci sa toho aj zbavim sama,tiez mam v plane kupit si potom ten candistop

katka.sp
autor
14. feb 2017

@adia11 mozem sa opytat ako si nato prisla ,ze mas kvasinky??? Nejake lekarske vyseteenie??citila si sa zle??

adia11
14. feb 2017
letu123
15. feb 2017

@katka.sp zistili mi to na vyšetreniach na imunológii, z výterov. Diétu som držala asi mesiac takú fakt poctivú a súčasne som brala aj candistop, potom som mala výsledky na výbornú, ale akonáhle zasa popustíš v kontrole potravín, príde znova. Teraz som bola po dlhšom čase na odbery, tak som zvedavá aké budú výsledky. Ťažkosti som nemala, len pri odberoch mi ju našli. Tak skús, ak nič iné, tak aspoň sa organizmus trošku prečistí, schudneš nejaké to kilko a uvidíš, či to má efekt, alebo Ti doktor nasadí lieky.

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz