Kočky máte tu nejaká problém s neustálou kvasinkovou infekciou Candida albicans? Mne to začalo cca 4 roky dozadu. Prvé tri roky som to stále zmierňovala rosalginom a podobne lebo doktorka ma vždy odfajcila len s maxmirror . Tak ma to prestalo baviť. Chvíľku som to vôbec neliečila a tento rok od januára som nonstop na gynde pevné odhodlaná to vyriešiť ale dodnes bez výsledku. Už som aj vymenila gynekológa. Ale aj tento ďalší mi len stále predpisuje nejaké maste a vaginálne guľôčky na vkladanie. Ale nič sa nemení, niekedy sa to aj zhorší. Už hádam 10 mesiacov nie je dňa čo som si tam nejakú tabletku nepchala. O intímnom živote ani hovoriť nemusím 🤨 baby nemáte rady ako sa toho zbaviť?
@styrie inak ak ti fakt nic nezabera, tak to pravdepodobne bude stravou.. V crevach ti opakovane moze nejaka potravina podporovat alebo vyvolavat plesne.. Dokonca napriklad aj vlasske orechy su casto napadnute plesnou a ani o tom clovek nevie..tak isto cukor, mliecne, niektore druhy ovocia ti nemusia robit dobre..Skus uplne zmenit zivotospravu..
Toto si mala? Mne najviac pomohol https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/gyn...
Uz som tu velakrat pisala, ale mne jedine dlhodobo probiotika, prve mesiace 3x denne ,potom 1x denne , r.2018 bol ten, v ktorom som sa prave vdaka probio zbavila tejto pliagy, vyse 3r som nemala ziadny problem, probio odvtedy neuzivam, sem tam som si dala z balenia co som mala este, vsetko mozem jest, od sladkeho po pecivo. Zaklad je zdrava mikroflora.
Moja mama zase brala wobenzyn a ma pokoj tiez ale to je velmi drahe
@styrie poslala som aj foto do diskusie je to od top natur majú v lekárni DM alebo na nete.. po 2-3 týždňoch to zabralo a odvtedy klop klop sa to nevrátilo.. len vravím ja som to ich užívala aj potom čo zabrali ešte asi rok 2x2 tablety lebo som mala paranoiu, že sa tá pliaga vráti :D
Ahoj aj ja sa s tým trápim, úplne ťa chápem.brala som už všetko možné aj nemožné , ale mám pocit, že mi najviac pomohol Candivac, teraz momentálne beriem tiež candistop a ešte aj oreganovy olej . Ale tiež sa mi to chvíľu zlepší, potom zasa zhorší.
@styrie baby ja som mala ešte na VS nonstop do kolecka problémy a keď som zmenila gyn tak tam mi urobili výter a presne podľa druhu mi objednali “vakcínu” užívala som to niekoľko mesiacov ústne. Snažila som sa nájsť info skúste sa spýtať u svojej gyn. https://synlabianer.cz/clanek/peroralni-kvasink... Neverila som tomu lebo sommfakt vyskúšala kadečo, ale fungovalo to.
@styrie daj si predpisat Fluco Sandoz…