Čaká ma biopsia krčka maternice

merry212
21. jan 2020

Ahojte baby už vyše roka chodím po doktoroch stým že stále neboli jasne výsledky z cytológie a skreslene výsledky a podozrenie na rakovinu krčka ... Chodím aj do BB k Pánovi doktorovi Jendrišakovi... dnes mi prišli výsledky a mám sa dostaviť na Biopsiu krčka maternice ... že sa im niečo nezdá ... mám sa báť ?:/ čo do budúcna ... čítala som veľa o tom ... mám dvoch chlapčekov a ešte by sme do budúcna chceli jedno dieťatko ... len som z toho úplne hotová :(... máte niekto skúsenosť ? 😪 Budem vďačná 🙏🏽

predajmamina
21. jan 2020

Neboj sa...😊
Biopsia ukáže či potrebuješ liečbu a aký typ poprípade 😊

janka2273
21. jan 2020

@merry222 biopsia je presnejšia ako cytologia a podľa výsledkov sa uvidí,či je to už na konizaciu atď 🤔...ak hej,mrkni na našu diskusiu cca 118 stranivú Konizacia krčka maternice ,tam sa všetko dočitaš😉no zbytočne nestresuj,možno ju ani potrebovať nebudeš a ak hej,je to pohoda😘😉

jarabica123
22. jan 2020

@merry212 tiež som mala zlú cytológiu a aj kolposkopiu, poslali ma do Onko ústavu do Ba, tam mi vzali vzorku z krčka a chvála bohu všetko v poriadku. Tak sa neboj, nemusí to znamenať nič zlé,ale chápem tvoj strach. Držím palce

lenuliatko84
22. jan 2020

Ked som pred rokom isla na biopsiu bola som velmu vylakana,no ani som to necitila.ale vysledky som nemala dobre tak som isla hned na konizaciu krcka,cely zakrok som bola uspata.a teraz som kazdeho pol roka sledovana.hlavne je ze chodis kazdy rok na preventivky,,ja som chodila,, a skoro sa nieco objavi a da sa to odstrániť

lulu674
2. mar 2020

Môžem sa spýtať za ako dlho prídu vysledky po kolposkopii? Ci bude nutná konizacia alebo nie? Som objednana do bratislavy. Ďakujem

janka2273
2. mar 2020

@lulu674 cca 3 týždne

lulu674
2. mar 2020

@janka2273 dakujem

fodorka
28. mar 2020

@merry212 ahojky a ako si dopadla?
Tiez mam dvoch chalanov (chcela by som este jedno babo), bola som tento tyzden u Dr Jendrusaka na biopsii ...takze dva tyzdne cakacka :(

lenuska6666
10. feb 2021

@fodorka prosím ťa bolí biopsia? Mňa to tiež čaká a mam stoho paniku

fodorka
10. feb 2021

@lenuska6666 ahoj ,je to neprijemne ale trva to iba par sekund a ja som potom soferovala domov.trosku ma bolelo podbrusko ako pri menstr....inak buduci tyzden idem zasa takze nestresuj;)

merry212
autor
6. mar 2021

@fodorka ahoooj , chvála bohu dobre 🙏🏻 Musím sa dať očkovat tak až za 2 roky , môžeme mat ešte jedno babo.

fodorka
7. mar 2021

@merry212 super tak sa tesim....ja to mam trosku complicated tak idem cez tyzden mojmu dokimu s vysledkami ze co povie 🙂 tak drzim palce