Čaj pre 16 mesančú dcérku

natkam
28. sep 2017

Ahojte maminky potrebovala by som radu. Moja 16 mesačná dcéra pije len vodu z čoho sa veľmi teším veď načo zbytočne cukry do tela. Momentálne je chorá a taky teplý čaj by jej pomohol aj vonku je už chladno a teda neviem čo bude vonku piť. Teplú vodu do termosky? Odmieta mi ale všetko čo má príchuť skúšali sme čaje, šťavy, džúsy v dm som kúpila takú ochutené vodu ešte aj tú som zriedidlá. Všetko vyplňuje a chce vodu. Prosím poraďte ako ste to riešili. Ďakujem

jasminet
28. sep 2017

@natkam urobte si cajovy piknik 🙂 deka, hrnceky, konvicka, susienky...

h2
28. sep 2017

@natkam Ahoj, keď malá chce len vodu, daj jej len vodu, veď čistá voda je najzdravšia. Naopak, buď rada, že nie je zvyknutá len na sladké čajíčky, prípadne sirupové vody, ako mnohé deti, ktoré potom nič iné nechcú. Keď je chorá, tak taký teplý vývar jej určite urobí lepšie, než čaj, navyše je to jedlo a nie nápoj, takže by to nemusela odmietať. A čo piť v zime vonku? Pokojne aj tú teplú vodu.

siska53
28. sep 2017

@natkam Tak nech pije len vodu,ved to je super!
Vonku? Ved to uz vydrzi aj bez pitia,v zime nie je horko,ze by musela kazdu chvilu pit! Ja som.v zime nic na pitie von nenosila,tu hodku, vynimocne dve,co som vydrzala byt v tom chlade nepili. Napili sa pred odchodom a po prichode domov.

osky
28. sep 2017

Skusila si aj nesladeny bylinkovy caj-taky co nema prilis vyraznu chut.

natkam
autor
28. sep 2017

Ja nesladím a dávam pozor čo spapa pretože je alergik. Áno som nesmierne rada, že pije tu vodičku. S polievkami nemá problém tomu sa tiež veľmi teším.