Ahojte,
viem, že táto téma o pani Kopáčovej je už zabehnutá, ale je tam množstvo príspevkov a konkrétne by ma zaujímalo ktorej z vás čo ste ju navštívili odporúčala piť čaj Gynastan a za akých okolností. Mne ho odporúčala piť dva krát denne kvôli dvoch zamĺknutým potratom, že sa plod prestal do druhého mesiaca vyvíjať. A či vám dopomohol k malému drobcovi?
Ďakujem za príspevky
@klarisa23 ja som ju navštívila v septembri a odvtedy pijem aj čajík. Ešte mi odporúčala aby som prestala používať farbu na vlasy, make-up, deodoranty, antiperspiranty, voňavky, spreje..... čokoľvek na telo a že keď ostanem tehotná nepoužívať počítač a čo najmenej chodiť po schodoch. My sa tiež ešte nesnažíme pretože mi robili hormonálny profil a mala som zvýšený prolaktín. Teraz v januári ma čaká odber a dúfam, že dopadne dobre.
@klarisa23 ja som mala jedny lieky na žalúdok a tie obsahovali látku, ktorá mohla zvýšiť prolaktín, a zrovna keď som ich brala mi robili hormonálny profil. Mne dal gynekológ na ten prolaktín Parlodel, ale neužívala som ho, lebo doma som si v letáčiku prečítala, že sa nesmie užívať ak je človek alergický na laktózu a to ja som. Tak pôjdem odber aj tak, lebo si myslím, že mi ho zvýšili tie lieky na žalúdok.
ahojte, kocky prosim vas gynastan sa ma pit aj pocas menzesu a proste normalne cely mesiac v kuse alebo aj dlsie ? netreba ho vynechat pocas ms, alebo co ja viem pit len od ms do ovulky alebo ako ? vopred vdaka za radu...
@janka2509 Ahoj, aj mne ho odporucila pit, kedze sa snazime o babätko od juna a zatial nic....mala som aj nie prave najlepsi hormonalny profil a tiez ho mam uzivat dvakrat denne. Dufam, ze aj s jej dalsimi radami sa dopracujeme k tomu, po com tak strasne tuzime 🙂.