Bylinky na plodnosť ženy

mandy29
29. jan 2010

Ahojte kočky...prosím o radu...mám nízku hladinu progesterónu, ani duphaston nepomáha, od februára beriem lieky ale nejak to nezaberá. K tomu všetkému mám aj kŕčové žily a predispozíciu na trombózu, tým pádom nemôžem veľmi brať hormóny...poraďte mi prosím nejaké bylinky, alebo niečo čo by mi pomohlo zvýšiť šance na bábo...Ďakujem krásne....

marrad
29. jan 2010

skus femigard....
www.ohm.sk

mandy29
autor
29. jan 2010

femigard? v lekárni ho kúpim?

marrad
29. jan 2010

v niektorych
neviem odkial si

marrad
29. jan 2010

skus tam zavolat mozno Ti to poslu na dobierku....

mandy29
autor
29. jan 2010

máš to odskúšané?

marrad
29. jan 2010

mne to celkom dobre upravilo cyklus...
mne to odporucila moja gynekologicka...

mandy29
autor
29. jan 2010

ja ale nepotrebujem upraviť cyklus, ja potrebujem dosiahnuť ovuláciu :(

marrad
29. jan 2010

tak je to bylinny pripravok na gynekologicke problemy,
tak by mal napomoct aj tvojmu problemu.... treba skusit....
Ja som bola aj u bzlinkarky vo vrbovm a ta mi namiesala caj a povedla ze ked mi dojde tak mam kludne pit gynastan, ze ma velmi dobre zlozenie....
Inak v kosiciach v jednej lekarni to maju

nikika33
30. jan 2010

môžeš skusiť aj kvapky od valovica na vaječníky

tinkapn
30. jan 2010

Mandy, ja som pila Femigard a mozem odporucit... Upravil mi cyklus po brani HAK a je aj ovulka 😵 Takze ja vrelo odporucam 😉

nemko
30. jan 2010

kvapky od Valovica su onicom vypila som ich na litre a nic

tinkapn
31. jan 2010

Presne... treba femigard.... vela zenam pomohol... a tie kvapky skoro nikomu...

bombulka
31. jan 2010

mandy29, mozno si si to uz zistila, ale keby nie, tak ten femigard maju alebo ti ho objednaju v lekarni GRAM, to je pri Jumbe, vedla zeleznicnej nemocnice 🙂

mandy29
autor
28. nov 2010

Skúste si kúpiť prášok MACA, bylinky starodávnych ľudí, podporuje mužskú plodnosť o 200% a ženskej tiež napomáha....neviem či môžem tomu ďakovať že čakáme bábo, alebo náhode...ale dali sme si to 2x pred možnou ovuláciou a bola silne fantastická...inak aj na nete si nájdete informácie o tom... Ja som to kúpila v obchode kde predávajú čaje, jeden sáčok ma vyšiel na 4 €....držím všetkým čakateľkám pršteky 😉

saska13
16. jan 2011

@nemko pravda,aj ja s tým nemám dobré skúsenosti

adamkohlusko
6. aug 2011

@mandy29 prosim ta,ako sa pije,ten prasok MACA,teda skor ma zaujma,ze v akom obdobi a ako casto.myslim,tak,ze ci cely mesiac,alebo ako.dakujem 🙂

mandy29
autor
6. aug 2011

@adamkohlusko myslím že tam nie je obmedzenie..my sme to vypili asi 4 x a mala som ovulku, ale či to bolo vďaka tomu či náhoda, neviem...skúsa dať aj do googla MACA a máš tam kopu infošiek....

adamkohlusko
6. aug 2011

dakujem,idem to pozriet 🙂

frca
7. aug 2011

Je tu niekto?

syslica
8. aug 2011

@frca Samozrejme! skúste pozrieť aj tému Sójové izoflavonoidy - náhrada Clostilbegytu prípadne všeobecnú tému Recept na úspešnú plodnosť - obe v kategórii Snažlky.

kvet_inka
3. feb 2012

ja som musela byť na hormónoch - ale známej vraj pomohli homeipatiká :
http://www.bylinky.biz/homeopatia/zenske.htm a obe sme pili alchemilku a etš nejaké bylinné zmesy:
http://www.bylinky.biz/zena/index.htm
- držím palce

happy8051
14. aug 2013

ak mate zaujem o CISTY extrakt MACA najkvalitnejsi na celosvetovom trhu, kontaktujte ma v IP. liecba dosahuje vynikajuce vasledky. na trhu je vela druhov MACA, ale tato je uplne najlepsia podla vyskumov. ma certifikat. kontakt v IP

gabikamicka
4. dec 2014

Ahojte co myslíte možno užívať počas ovulácii?

simkamatko
26. mar 2017

Cawte baby poradte mi nieco na ovulku vobec ju nemam ani lieky mi nepomahaju IVF 2x negativne bola som u liecitelky vo vrbovom robim di zabali pijem rozne caje a stale rovnako 6r sa snazime stle nic

alenkay7
26. mar 2017

JA VERIMže ked maš dieta v osude tak ho budeš mat ci budeš brat byliny alebo nie, ci prirodzenou alebo neprirodzenou cestou.😉

simkamatko
26. mar 2017

@alenkay7 verim v tom aj ja len hladam stale rozne situacie ktore by mi mohli pomoct

jabucko
26. mar 2017

@mandy29
Z vlastnej skusenosti
1. Vitamin d
2. Magnezium na prekrvenie panvy
3. Vitex jahnaci

Ja som brala. Podarilo sa mi otehotniet ... dokonca 2x 🙂 drzim palce

simkamatko
26. mar 2017

@jabucko vitex jahnaci kde to dostat kupit?vitam E berem ja aj kyselinu listovu magnezium ?o tom som nepocula tiez kde sa da kupit bezne v obchode ci ?

jabucko
27. mar 2017

@simkamatko magnesium je bezne dostupna vec v lekarni. Na prekrvenie. Pdporucam aj cviky ludmily mojzisovej, pripadne cviky na svaly panvy. Totiz zijeme v dobe "sedacej" a panva je oslabnuta a slabo prekrvovana ...

Vitex sa da ako caj. Ale ja som kupovala v lekarni tablety s vytazkom z tejto rastliny.