Bylinkárka Pani Tóthová zo Zbrojníkov - skúsenosti

lubena00
18. nov 2013

Potrebovala by som rady nie pre mna ale pre moju znamu,ci pomohla niekomu ohladne otehotnenia?ak sa nedarilo!je tu niekto taký?

lubena00
autor
18. nov 2013

alebo aj niekto iny kto tam bol sup sem so skusenostami 🙂

kvietok035
18. nov 2013

kolegynin muž u nej bol, pomohla mu v oblasti zápalu klbov nejakými kvapkami z byliniek, takisto ich synovi na imunitu a zatial som na nu nepočula nič zle a za prvu konzultáciu neberie ani korunu iba ak si u nej kupuješ nejake kvapky

kvietok035
27. dec 2013

ahoj tak asi len ja tu prispievam, mám problém s udržaním babatka v maternici a práve som k nej začala chodit tak ak sa podarí a pomože mi napíšem

angi81
22. sep 2014

@kvietok035 ahoj, práve teraz čítam, že si chodila k pani Tóthovej, môžem sa opýtať, či ti vedela pomôcť v niečom? Aký máš dojem z nej? Už pár krát sme boli aj my u nej, ale s inými problémami - chorobami. Ja mám s ňou dobré skúsenosti, stanoví diagnózu precízne. 🙂

luiana
20. feb 2015

ahojte ja som k nej začala chodiť pred štyrmi mesiacmi dalal mi čaje,kvapky a vitamíny manželovi tiež no zatial nič,velmi prijemna pani,uvidíme čo dalej ale nevzdávame sa a pokračujeme u nej 🙂

patriciabaris22
14. aug 2016

Ja som u nej bola po potrate a mesiac na to som zostala znovu tehotna 🙂 teraz som v 9-tom mesiaci

patriciabaris22
14. aug 2016

Aha,pozeram ze trosku stara tema 😀

janulino
13. jún 2017

Ahojte,je tu niekto kto aktualne vie nieco k tejto pani povedat?ako to u nej prebieha a tak?aj niekomu ozaj pomohla?chodi sa k nej na etapy,ci?dakujem..moze byt aj sprava

majuska72
27. aug 2017

@janulino ahoj nebola si náhodou u tej pani bylinkarky? Ja som sa práve o nej dozvedela, tak zvažujem či ku nej ísť

tatianavyskocilova
16. okt 2017

Ahojte, chcem sa opýtať vás ktoré ste u pani Tothovej boli či vám tie kvapky od nej pomohli
Ďakujem za odpovede 🙂

majuska72
18. okt 2017

@tatianavyskocilova ahoj. Ja som u nej bola v pondelok. Takže ti ešte neviem povedať či zaberajú 🙂 ale za pokus to stojí

janulino
18. okt 2017

@majuska72 ahoj..tiez ti dala tu tinkturu?20kvapiek vecer?

majuska72
19. okt 2017

@janulino mne dala 15 ráno a 15 večer 🙂 a akú máš na ňom značku? Ja Ž

tatianavyskocilova
19. okt 2017

Ja som bola tiež len v pondelok tak som zvedavá

janulino
19. okt 2017

@majuska72 na prvom oznacenou 1 je Ž+inf a na 2 je Ž ale obe mam vecer a 20kvapiek😅

majuska72
19. okt 2017

@janulino aha, no tak som zvedavá 🙂 ak ti pomôže, hneď informuj 🙂

janulino
19. okt 2017

@majuska72 ja som bola u nej uz v juli..v auguste sme zacali stimulku,tak som prestala uzivat,a mam este celu flasku z 2..no neviem..zatial nic...

kacena85
13. jan 2018

Zienky no ako??pomohlo to daktorej?? Ja som bola u nej par rokov dozadu po porode s inymi problemami a nemam zlu skusenost. A terazvo febr idem aj s detmi

januska42
13. jan 2018

Ahojte vie mi prosím niekto poslať do správy alebo ip kontakt na túto pani . Srdečne ďakujem

kacena85
14. jan 2018

@januska42 0918425512

januska42
14. jan 2018

@kacena85 ďakujem veľmi pekne

semisa
14. jan 2018

Ahojte .. ja idem za mesiac k tejto pani... pomahla niektorej z vas?

kacena85
15. jan 2018

@semisa ja som bola u nej parrokov dozadu a idemw vo febr.a je velmi mila zlata a ona prejde telo a povie co neni ok a ma na to bylin.kvaoky plus caje a aj take tabletky rozne...aaaa aj lekvarevmava domace 😁

semisa
15. jan 2018

@kacena85 jej tak to sa tesim ... nedari sa nam otehotniet .. pobedali mi ze mam nizke amh .. malo vajicok a este k tomu aj histaminovu intloeranciu 😑 tal snad pomoze

kacena85
15. jan 2018

@semisa tak kamoska bola asi 5x na umelom a nic.a tu bola u nej a po 3mes tehu.tak drzim palce aby pomohla
Inak HIT mam aj ja...kolko rokov to mas?ja som uz zufala 3r a zatial dokola chvilu dobre chvilu zle.nemas dake rady alebo neuzivas daco co pomaha?ja mam dokola crevo zlcnik bolesti.alebo migreny a mykozy us na nervy.ak ces napis do spravy

semisa
15. jan 2018

@kacena85 ja mam tiez 3r. A hlavne teraz s tym otehotnenim .. vsetko na povrch plava 😣

daniellllla
19. jan 2018

Ma niekto skusenosti s BREUSOVOU DIETOU uvádzanou na stránke pani Totovej ? ak áno bola by som rada keby sa mi ozval . Da sa to ??

trinity246
30. dec 2020

Ahojte chcem sa spýtať ohľadom pani chcela by som ju navštíviť máme s manželom problém s otehotnením už 6rokov snaženia sa pred rokom dom ostala tehotná ale žiaľ potratila som a zas je ten istý problém skúšali sme rôzne.lieky čaje a tak by dom chcela niečo iné...ďakujem za rady a inšpirácie 🙏

kacena85
30. dec 2020

@trinity246 isto chodte len teraz neviem ako robi pocas tejto situacii

trinity246
30. dec 2020

@kacena85 stačí keď jej zavolám a objednám sa či ako to funguje?