Potrebovala by som rady nie pre mna ale pre moju znamu,ci pomohla niekomu ohladne otehotnenia?ak sa nedarilo!je tu niekto taký?
kolegynin muž u nej bol, pomohla mu v oblasti zápalu klbov nejakými kvapkami z byliniek, takisto ich synovi na imunitu a zatial som na nu nepočula nič zle a za prvu konzultáciu neberie ani korunu iba ak si u nej kupuješ nejake kvapky
ahoj tak asi len ja tu prispievam, mám problém s udržaním babatka v maternici a práve som k nej začala chodit tak ak sa podarí a pomože mi napíšem
@kvietok035 ahoj, práve teraz čítam, že si chodila k pani Tóthovej, môžem sa opýtať, či ti vedela pomôcť v niečom? Aký máš dojem z nej? Už pár krát sme boli aj my u nej, ale s inými problémami - chorobami. Ja mám s ňou dobré skúsenosti, stanoví diagnózu precízne. 🙂
ahojte ja som k nej začala chodiť pred štyrmi mesiacmi dalal mi čaje,kvapky a vitamíny manželovi tiež no zatial nič,velmi prijemna pani,uvidíme čo dalej ale nevzdávame sa a pokračujeme u nej 🙂
Ja som u nej bola po potrate a mesiac na to som zostala znovu tehotna 🙂 teraz som v 9-tom mesiaci
Aha,pozeram ze trosku stara tema 😀
Ahojte,je tu niekto kto aktualne vie nieco k tejto pani povedat?ako to u nej prebieha a tak?aj niekomu ozaj pomohla?chodi sa k nej na etapy,ci?dakujem..moze byt aj sprava
Ahojte, chcem sa opýtať vás ktoré ste u pani Tothovej boli či vám tie kvapky od nej pomohli
Ďakujem za odpovede 🙂
@tatianavyskocilova ahoj. Ja som u nej bola v pondelok. Takže ti ešte neviem povedať či zaberajú 🙂 ale za pokus to stojí
Ja som bola tiež len v pondelok tak som zvedavá
Zienky no ako??pomohlo to daktorej?? Ja som bola u nej par rokov dozadu po porode s inymi problemami a nemam zlu skusenost. A terazvo febr idem aj s detmi
Ahojte vie mi prosím niekto poslať do správy alebo ip kontakt na túto pani . Srdečne ďakujem
Ahojte .. ja idem za mesiac k tejto pani... pomahla niektorej z vas?
@semisa tak kamoska bola asi 5x na umelom a nic.a tu bola u nej a po 3mes tehu.tak drzim palce aby pomohla
Inak HIT mam aj ja...kolko rokov to mas?ja som uz zufala 3r a zatial dokola chvilu dobre chvilu zle.nemas dake rady alebo neuzivas daco co pomaha?ja mam dokola crevo zlcnik bolesti.alebo migreny a mykozy us na nervy.ak ces napis do spravy
Ma niekto skusenosti s BREUSOVOU DIETOU uvádzanou na stránke pani Totovej ? ak áno bola by som rada keby sa mi ozval . Da sa to ??
Ahojte chcem sa spýtať ohľadom pani chcela by som ju navštíviť máme s manželom problém s otehotnením už 6rokov snaženia sa pred rokom dom ostala tehotná ale žiaľ potratila som a zas je ten istý problém skúšali sme rôzne.lieky čaje a tak by dom chcela niečo iné...ďakujem za rady a inšpirácie 🙏
@trinity246 isto chodte len teraz neviem ako robi pocas tejto situacii
@kacena85 stačí keď jej zavolám a objednám sa či ako to funguje?
alebo aj niekto iny kto tam bol sup sem so skusenostami 🙂