Je hned, nejakú hodinku, dve po prirodzenom pôrode vidno, ze brucho sa zmenšilo? Kedy ste si tak uvedomili, ze reálne uz brucho nemáte ?
Rodila som ráno o 4, a keď ma prišli pozrieť poobede cca o 14 hod.,tak už na mne absolútne nebolo vidno,že som bola deň predtým tehotná 🙂
Ja som mala viditeľne menšie ale ostatne baby čo boli so mnou mali bruska ako tehotne
@jaja20 toto som si presne chcela prečítať ! Vďaka 🙂)
Mám aj foto ako dôkaz,ale len papierové,lebo mobil,ktorý som vtedy mala,už dávno nefunguje...😅
Ja som odchadzala z porodnice v bedrovych rifliach. Ale mala som kamosku,co vyzerala ako tehotna aj mesiac po porode.
No, chciet mozes, ale to neznamena, ze aj tak budes. Mozes pouzit stahovaci pas a pod. To vela urobi na pohlad. Ale nepocitaj, ze brucho same o sebe bude hned ploche. Bude mensie. Ale zalezi, ako sa stiahne maternica aj ako je ulozena. Tiez ci nebudes mat diastazu atd.
Ja som po oboch pôrodoch schádzala po 2 hodinách z tej kozy bez brucha 😄 samozrejme trošku vypuklejsie ešte bolo, nie rovné ako doska, ale že som ešte pred pár hodinami bola tehotná, to by nikto neuhadol
Hned po porode som bola plochsia nez rovna doska takze ano vidiet to rychlo
tak ja som chudšia ako pred otehotnením nebola, zostalo mi krásnych 9 kg , 😎, ale boli inak rozložené, prsia oveľa väčšie a boky, nevpratala som sa do riflí, ale to sa upravilo, ešte kým som tie kg dala dolu. Ale bruško som nemala už na druhý deň, ale ja som ho nemala veľké ani pred pôrodom, na foto, kde som v ôsmom mesiaci málokto zbadá, že som tehotná
Mne sa zmenšilo hneď, síce nebolo ploché ale určite by si ma nik nepomylil s tehotnou. Pamätám si ake bolo makke a divne na dotyk.
Tak ja som asi divna, ale este 3 mesiace po porode som vyzerala ako v 6.mesiaci 😨
@simonkazga a stiahlo sa bruško nakoniec?
@sissa_il odvtedy už mám tretí pôrod za sebou a zas to isté. Syn má 7 mesiacov, už dietujem, behávam aj cvičím a ešte dlho to nebude ono
Mňa sa sestrička opýtala, že čo robím v pôrodnici. Vyzerala som akoby som nerodila. Teda okrem toiho, že som od boljesti nechodila, lebo sitie po pôrode bolelo viac ako porod...
Áno je to vidno